Dat afară de la Guvern, fostul subprefect Marossy va lucra la consiliul...

Dat afară de la Guvern, fostul subprefect Marossy va lucra la consiliul judeţean

1
DISTRIBUIȚI

zoltan marossy subprefect 1 p

S-a aprobat noua organigramă a Consiliului Judeţean Timiş. Aleşii judeţeni  au votat astăzi proiectul care are în vedere aprobarea mai multor posturi din cadrul direcţiilor şi instituţiilor din subordinea CJT.  Şeful judeţului Titu Bojin a  precizat că schimbările vor avea loc abia din toamnă atunci când guvernul va da liber la angajări şi va anula sistemul de unu la şapte angajaţi care a funcţionat până acum.


Deşi momentan nu se ştie exact cum vor fi reorganizate instituţiile întrucât unii oameni fie se vor transfera, fie vor ieşi la pensie în vereme ce alţii  vor veni la CJT sau la instituţiile din subordine două lucruri sunt certe.  Numărul angajaţilor de la CJT nu va scădea, ci va creşte, iar un nume este deja cunoscut.  Fostul subprefect Zoltan Marossy demis recent de guvern din funcţia de inspector guvernamental va veni pe un post în cadrul instituţiei conduse de Bojin. Şi fostul prefect de Timiş, pedelistul Mircea Băcală,  lucreză tot în cadrul CJT.

Contactat telefonic de PRESSALERT.ro, Marossy nu a dorit să facă public postul pe care va merge la CJT pe motiv că „mă laud cu ceva ce nu am încă”. Acesta a confirmat că am avut discuții cu Bojin și că am acceptat să lucrez în cadrul instituției de îndată ce guvernul va debloca posturile”.

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.