De ce sute de profesori au refuzat posturile câştigate la concurs

De ce sute de profesori au refuzat posturile câştigate la concurs

0
DISTRIBUIȚI

profesor_tabla

225 de profesori din judeţul Timiş care au obţinut cel puţin nota cinci la examenul de Titularizare din acest an nu au loc de muncă. Dascălii nu au fost repartizaţi fie pentru că au refuzat catedra primită pentru că se afla la o distanţă prea mare de localitatea de domiciliu şi nu au fost de acord să facă naveta, fie pentru că nu există niciun post pe care să-l ocupe.


Astfel, peste 1.500 de posturi şi fragmente de posturi au rămas neocupate în judeţul Timiş. După finalizarea şedinţei publice din 14 august, la care s-au prezentat dascălii care au obţinut cel puţin nota cinci la Titularizarea din acest an, 511 profesori din Timiş au ocupat posturi de suplinitori. În total, au fost repartizaţi 587 de candidaţi, dintre care 76 pe posturi titularizabile.

Totuşi, profesorii mai au o şansă pe 28 august, când are loc la Inspectoratul Şcolar Timiş o nouă şedinţă publică la care vor participa şi candidaţii care au obţinut note peste cinci la concursurile din 2012 şi 2011. Vezi AICI lista cu profesorii suplinitori care au prins un post în judeţul Timiş. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.