Declarația halucinantă a lui Scumpea Stancu despre incidentul în care i-a spart...

Declarația halucinantă a lui Scumpea Stancu despre incidentul în care i-a spart fața cu toporul adversarului imobiliar

4
DISTRIBUIȚI

stancu scumpea 1

Scumpea Stancu, cel care a fost reținut azi noapte după ce a atacat cu toporul un membru din clanul Cârpaci pentru că şi-a permis să-şi cumpere un apartament într-o casă vecină de pe strada Braşov din Timişoara fără acordul său, continuă să susţină că este nevinovat.


Asta chiar dacă unul dintre jandarmii prezenţi la locul incidentului a fost nevoit să tragă două focuri de avertisment cu pistolul după ce era şi el în pericol să fie lovit cu toporul. „Nu am vrut să lovesc pe nimeni. Nu m-am bătut. Vor să ne ia căşile „, a susţinut Scumpea, astăzi, când a fost dus încătuşat pentru audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara. Întrebat cum se explică faptul că adversarii săi au ajuns la spital, unul cu fracturi şi tăieturi la nivelul feţei care necesită, până acum, 30 de zile de îngrijiri medicale, iar altul tăiat la mână, Stancu a declarat că „s-au bătut între ei”. Bărbatul urmează să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă instanţei.

4 COMENTARII

  1. pe astia chiar nu/i intreaba nimeni de unde au atitia bani de cumpara ca inecatii la imobile ..atitea au cumparat ca nu le mai ajunge si au ajuns sa se certe intre ei .Daca se omorau intre ei era motiv de bucurie asa e doar motiv de tristete …unii chiar muncesc si platesc taxe si impozite si parazitii astia n-au nici o treaba cu societatea,oare cind vine si ziua aceea:” omul muncitor sa fie respectat si parazitul exterminat????”

    • da dice so begat in treburili noashce cu cashile????????
      ca noi am vinit cu banii multe cashtigate grieu cu munca zi si noapce in jermania ca noi diacolo nis. fershten ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.