Denham Brown s-a alăturat antrenamentelor Timbei

Denham Brown s-a alăturat antrenamentelor Timbei

0
DISTRIBUIȚI

denham.brown

Denham Brown a revenit de trei zile în România după stagiul de pregătire cu naţionala Canadei. Jucătorul de 30 de ani a reînceput de luni antrenamentele alături de ceilalţi „urşi” şi spune că vede echipa din acest sezon mult mai experimentată ca cea de anul trecut. Acum, echipa a în formula completă, însă luna viitoare e posibil să mai vină un jucător străin.

Denham Brown a fost numit ăpitan de antrenorii echipei şi accpetat bucuros propunerea. Brown spune că el oricum are un caracter de lider şi a fost aşa şi în returul sezonului trecut, deşi nu era căpitan. „Pentru mine este o onoare să fiu căpitanul acesti echipe, băieţii şi staff-ul au încredere în mine. Cred că responsabilitatea este la fel ca şi anul trecut, eu sunt un lider înăscut, aşa că acest lucru a venit firesc. Colegii îmi cer sfatul şi mă văd ca pe un lider”, a spus Brown. Canadianul spune că locul 12 de anul trecut a fost dezamăgitor pentru el şi vrea mai mult sezonul acesta. „După sezonul trecut, care a fost destul de dezamăgitor, am învăţat multe ca echipă. Avem mult mai multă experienţă acum cu mine după revenire, cu antrenorul în al doilea sezon în prima ligă, de asemenea avem mai mulţi jucători străini care au mai evoluat în România ca David Lawrence sau Marjan Tasic. Va fi o cu totul altă echipă în acest sezon, suntem toţi la pregătire de la început, nu ca anul trecut, când eu şi Horton am venit în partea a doua a sezonului”, a spus canadianul.


Noul căpitan al Timbei spune că a fpcut parte doar din lotul lărgit al naţionalei Canadei deoarece acolo se caută întinerirea echipei. „A fost o experienî bună la naţională, mi-au spus că sunt în căutare de jucători mai tineri, aşa că am stat puţin cu ei la pregătire. Dar e în regulă, sper să facă o treabă bună, voi fi mereu alături de ei”, a explicat Brown, titular în echipa Canadei la Mondialul din Turcia din 2010.

Sezonul trecut Denham Brown nu s-a acomodat chiar de la început la Timba şi a avut un conflict cu antrenorul Bogdan Murărescu. Situaţia însă s-a rezolvat şi antrenorul galben-negrilor spune că are încredere deplină în Brown. „Ceea ce m-a determinat să îl numesc căpitan a fost experienţa lui şi felul în care s-a comportat anul trecut. Cred că merită această titulatură şi sper să se şi folosască de ea, nu doar pe teren, cât şi în vestiar. El a fost un pariu al meu, el e un tip mai dificil, am vrut să vad dacă pot să fac o chestie foarte frumoasă până la capăt. Am vorbit cu el şi mi-a zis că e pregătit să fie căpitan. Nu cred că e riscant, e un jucător care cunoaşte deja campionatul, s-a cunoscut deja cu noi colegi, atmosfera e foarte bună, nu cred că vom avea probleme”, a spus Murărescu despreBrown.

Până la startul sezonului, e posibil ca Timba să mai aducă încă un jucător străin. Staff-ul vrea să vadă echipa în amicale pentru a vedea dacă mai e nevoie de întăriri. „Avem nişte băieţi extraordinari în echipă, deja echipa a început să se sudeze, dar eu zic că vom fi o echipă destul de competitivă, mai ales dacă vom reuşi să aducem şi un şaselea străin. Ar fi indicat pentru rotaţie, vom vedea după aceste meciuri amicale, de asta am şi vrut să jucăm atâtea meicuri în luna august, să avem timp să mai vedem  ce mai putem schimb şi ce mai putem aduce”, a mai precizat antrenorul Bogdan Murărescu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.