Deputatul Alin Popoviciu vrea să organizeze Miss Parlament.Află viziunea pedelistului despre concurs

Deputatul Alin Popoviciu vrea să organizeze Miss Parlament.Află viziunea pedelistului despre concurs

4
DISTRIBUIȚI

alin popoviciu langos gura

După războiul împotriva vrăjitoarelor, deputatul PDL Alin Popoviciu vine cu o nouă idee trăznită şi intenţionează să organizeze un concurs Miss Parlament curios să afle care este cea mai frumoasă şi activă politiciană. Deputatul timişorean ne-a declarat că ideea i-a venit în urma unei discuţii pe care a avut-o cu mai mulţi colegi din celelalte partide, la finalul căreia nu au reuşit să determine cine este cea mai frumoasă doamnă din Parlamentul României.


Alin Popoviciu ne-a destăinuit cum va fi organizat concursul. „Nu este un concurs de Miss pentru că ar trebui să le supunem pe doamnele din Parlament la o serie de probe destul de dificile, aşa cum este prezentarea în costume de baie sau în rochii de seară. De aceea, o să realizăm formulare care vor fi completate de colegii din Parlament. Doamnele vor fi nominalizate la patru categorii: cea mai frumoasă, cea mai bine îmbrăcată, cea mai populară şi cea mai deşteaptă”, a explicat pedelistul.

Alin Popoviciu speră că Miss Parlament va avea loc în luna septembrie, dacă şi ceilalţi colegi vor fi de acord şi le-a transmis parlamentarilor din celelalte partide că ar trebui să voteze corect şi „să spună adevărul”. În cazul în care alegerile vor fi corecte, deputatul este convins că PDL se va afla pe podium la cel puţin două categorii, dar nu a vrut să dezvăluie cine sunt preferatele lui „ca să nu se creadă că am mazilit concursul” atunci când se va afla numele câştigătoarelor.

4 COMENTARII

  1. si o sa faca (popo)viciu si o sectiune de pirandee! ca tot acum sunt pe toate posturile/ziarele! si o sa le aduca sa defileze pe podium pe nepoatele mamei omida! cea cu vrajeala de la care s-a imbolnavit si popo-viciul a (orisicum QI lui nu este departe nr. de la pantoful sau centru-stg) ! viitoarele candidate vor avea si o proba de dans dinburic (vor exersa=repeta miscarile la salonul nevastuicii-sale (de la sala de relaxare cu masaje profesioniste) cfr, ca tot sta nefolosita!!! successss!

  2. de aceea ROMANIA este coada EUROPEI in toate domeniile .in loc sa discute despre masuri care ar scoate tara din rahat ,ei discuta despre femei .intr-o tara europeana un asemenea individ nu ar mai fi in parlament in viata lui .dar pe asta cine sa-l traga la raspundere? nimeni ! somn usor !!!!

  3. Nu are probleme, a inchiriat Clubul C.F.R. prin frauda, afacerile de la aeroport le desfasoara fara deranj. D-le Bota de curiozitate sa verificati la Dumbravita, baza de tenis si celelalte anexe sunt construite fara autorizatii. Popoviciu are timp, se plictiseste si atunci face o analiza a colegelor din parlament, cred ca era mai bine sa le invite pe litoral, sa le dzbrace si apoi sa aleaga. O mare rusine a acestei tari.

  4. Lasind la o parte faptul ca este cea mai idioata idee venita de la un politician „de clasa”, ca este o idee de chef murdar intre barbati trecuti de o anumita virsta, ramoliti, decadenti si neinteresanti pentru nici o femeie normala, nici macar datorita banilor minjiti, acumulati prin mijloace obscene,ca in parlament sint precis probleme mai arzatoare decit un astfel de concurs,ramin citeva intrebari la care d-l popo precis ar avea un raspuns : 1- cine sint si unde gaseste el „doamne” inteligente in parlament dispuse sa se dedice unui asemenea concurs fara asi minji imaginea de femeie matura cu obligatii social-politice, cu o solida integritate morala, asa cum se cuvine functie publice ? Ca numa de inteligenta nu poate fii vorba acceptind asa ceva, numai ideea e din calea-afara de injositoare ! 2- cum v-a scoate camasa curata popo, daca se v-a alege cu un proces de calomnie si discriminare la locul de munca ? Eu daca as fii femeie as face-o, i-as intenta un proces de sa ma tina minte, mai ales in pozitia d-nelor parlamentare, sa vii in presa cu asemenea „propuneri” de parca acele femei ar fii doar niste obiecte de distractie pentru scursurile parlamentare, cum ramine cu moralitatea nepatata, nu au familie, ce zic copiii lor, ce se intimpla in salile cu usile inchise ale Parlamentului ? Asta e activitate de club, si d-l Popo in functie de „peste” pentru politicienele Romaniei ? 3- Cine v-a plati acele formulare de inscriere ce trebuie completate de „candidate” si unde vor fii tiparite ? La Ornela Designe, e nevoie de noi venituri la mentorul Costi si familia ? 4- D-na Popoviciu chiar nu se rusineaza avind un asemenea sot ? Nu am auzit nici o femeie care ar fii mindra sa-i poarte numele, sa imparta bucuriile si necazurile zilnice, si nici macar sau mai ales sa imparta patul cu o asemenea scursura politica ca acest 0 popo. Vai de tara asta pe mina cui a ajuns ! Sa transformi parlamentul intr-un club murdar cu distractii obscene ! Si asta in ideea ca se decide soarta a milioane de cetateni si strigi tare ca vrei binele tarii !O fii oare un model sau ordin de la parlamentul EU ? RUSINE; RUSINE; RUSINE !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.