Doar jumătate din posturile titularizabile din Timiş au fost ocupate. Află câţi...

Doar jumătate din posturile titularizabile din Timiş au fost ocupate. Află câţi din cei opt profesori de nota 10 au învăţat degeaba

0
DISTRIBUIȚI

profesor_tabla

Majoritatea dascălilor care au obţinut cel puţin nota şapte la examenul de Titularizare au învăţat degeaba. Doar 76 din cei 507 profesori care au luat nota minimă de promovare a concursului din acest an au au şi obţinut un post titularizabil, iar alte 68 au rămas neocupate, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Educaţiei.


Din cei opt profesori de nota zece din judeţul Timiş, doar trei au obţinut un post titularizabil. Cele mai multe catedre au fost distribuite în mediul urban, şi anume 41, iar alte 35 de posturi au fost repartizate în mediul rural. Vineri, 9 august, şi luni, 12 august, a avut loc prima repartizare a profesorilor care au obţinut cel puţin nota şapte atât la proba scrisă, cât şi la inspecţia la clasă, pentru angajarea pe un post pe o perioadă nedeterminată. Mâine, 14 august, vor fi repartizaţi pentru angajarea ca suplinitori cei peste 300 de profesori din Timiş care au obţinut cel puţin nota cinci la cele două probe ale examenului de Titularizare. Aceştia se „bat” pe 2.000 de fragmente de posturi. Vezi AICI lista cu profesorii din judeţul Timiş care au ocupat un post titularizabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.