Doi țigani din clanul Cârpaci, răniți grav după ce balconul în care...

Doi țigani din clanul Cârpaci, răniți grav după ce balconul în care se aflau s-a prăbușit

0
DISTRIBUIȚI
balcon01
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Doi țigani din clanul Cârpaci au fost striviți între dărâmături după ce peste ei a căzut un balcon de la etajul superior al clădirii în care se aflau.


Victimele au fost preluate de Ambulanță, în timp ce vecinii lor spun că întreg imob ilul suferă zilnic de pe urma trepidațiilor cauzate de trecerea tramvaielor. Incidentul s-a petrecut într-un imobil de pe bulevardul 16 Decembrie din Timișoara. Trifu Cârpaci, de 54 de ani, și o rudă a acestuia, de 28 de ani, se aflau pe balconul de la etajul doi, în curtea interioară a clădirii, iar construcția s-a prăbușit cu ei peste cel de la etajul întâi. Cei doi răniți au fost preluați de echipaje SMURD.

Clădirea în  care s-a produs incidentul este una istorică, veche de peste 100 de ani. Vecinii victimelor spun că imobilul trepidează mai mereu datorită tramvaielor care trec prin fața sa, la numai câțiva metri distanță. La fața locului a ajuns un echipaj de la secția 3 Poliție care a declanșat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauza accidentului. Un echipaj de pompieri intervine pentru curățarea și ridicarea resturilor, încă un pericol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.