Două nunţi ţigăneşti cu mult circ şi „băieţi de valoare”, la Timişoara

Două nunţi ţigăneşti cu mult circ şi „băieţi de valoare”, la Timişoara

13
DISTRIBUIȚI

nunta tigani

Încă două nunţi în rândul ţiganilor de mătase din Timişoara, pretext ca să-şi etaleze, din nou, bogăţiile. Solomon Cârpaci, unul dintre membrii clanul ţigănesc care a cumpărat Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu” Timişoara  şi i-a ameninţat pe medici cu evacuarea, şi-a căsătorit, astăzi, doi din cei trei copii. Forfota a început cu puţin înainte de ora 17, pe strada Ciocanul, care s-a umplut de limuzine de lux, iar majoritatea ţiganilor îmbrăcaţi în alb şi-au etalat nu doar aurul de la gât, ci şi burţile. Nici pirandele nu s-au lăsat mai prejos şi au renunţat la rochiile tradiţionale pentru rochii de seară kitschoase, cu mult sclipici auriu sau argintiu. Deşi este post, nunta nu a putut începe fără Nicolae Guţă, care a venit îmbrăcat sport, şi de câteva ori a fost mustrat de naşul mare să cânte pe gustul lui, nu doar manele.


Puţin după ora 17:00, cei doisprezece naşi, însoţiţi de o trăsură, de lăutari şi de mirele David, un tânăr de 19 ani, au plecat pe jos, după mireasă, tot de 19 ani, care locuieşte la câteva străzi depărtare. Ajunşi în faţa casei, unul din naşi ne-a dezvăluit că „participăm la nunţi împărăteşti, făcute din inimă. O să le facem mirilor mici cadouri în banii care circulă  peste tot, adică 1.000 – 2.000 de euro. Suntem la o nuntă de valoare cu băieţi de valoare”.

Mireasa Ancuţa, îmbrăcată într-o rochie de culoarea untului de 10.000 de euro, a început să danseze în curtea casei, iar un nuntaş se plimba în jurul ei ca să nu se împiedice de trena lungă de zece metri. După câteva minute de joc, mirii s-au urcat în trăsură, iar naşii s-au aşezat de-o parte şi de alta a trenei, spre ghinionul miresei, pentru că unul dintre nuntaşi a călcat-o şi era să rămână fără ea. Nu a lipsit nici Solomon Cârpaci, care a stat în picioare în trăsură ca să-l vadă toţi nuntaţii şi savura dintr-o sticlă de whisky. Odată ajunşi la vila de pe strada Ciocanul, nuntaşii i-au primit cu aplauze pe ceilalţi miri, Şaban de 21 de ani şi Slaviţa în vârstă de 20 de ani, care s-au îmbrăcat identic cu celălalt cuplu de miri. Nuntaşii s-au distrat pe ritmuri ţigăneşti până în jurul orei 19, fără a fi deranjaţi de poliţişti, care doar au dat câteva ture cu maşina prin zonă, deşi muzica răsuna.

13 COMENTARII

 1. Ha ha ha ,bravo SERGIU!
  Dragos lasa-i dreq ce le tot faceti reclama la nespalatii astia.
  …si alooo Politia s-ar impune ceva actiune in zona unde pisatii astia se simt bine, deoarece sunt deranjati ceilalti cetateni !!!

 2. sugi puxx de roman inputit sa sugi puxx la totii tigani de la mic pana la mare rumunul puxx mele de analfabet saracutu de tine stai acasa si comenntezi tu care stai intro garsoniera bagamias puxx in mortii tai amin

  • asaha fratele meu!
   rumunu suje la noi romale pixu.
   vai di mama lor. curauchio mui la tote rumanii.

  • noi nespaltai????
   pote voi rumanii care o sa fitz slugile nostre. IN CURAND!
   NOI TZIGANI AVEM EDUCATZIII DE JERMANIA si mancam numa somon si curcan iewkologic din tacamurili da Arjint . nu ca voi rumanii sraciilor care mancatz numa crumpi si gaturi de pui. vai di curu vost.
   GUNOAIELOR ! dasto mui la rumanii

 3. mai da.ti din cioc, cioroiilor!
  Cind o sa ardeti pe gratar, n-o sa mai aveti asa piuit!
  Voi si cultura, limba de ciori aveti, scriere nu, mergeti in toata lumea si faceti toate tariile de ris din care a-ti scapat.
  Va vine vremea ca la Tepes, maghiarii v-au pirlit deja!
  Gunoiul Indiei, mars acasa la ciumatii vostri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.