După sondajul pe Facebook, Nicolae Robu anunță anularea deciziilor viceprimarului Stoia de...

După sondajul pe Facebook, Nicolae Robu anunță anularea deciziilor viceprimarului Stoia de închidere a cluburilor UPDATE Reacția celui contestat

14
DISTRIBUIȚI

robu sms 02

Primarul Nicolae Robu a anunţat pe Facebook că a decis să anuleze hotărârea viceprimarului Traian Stoia de a suspenda pentru 30 de zile activitatea cluburilor D’arc, River Deck, Insomnia,  Le Cinema, Heaven, Jazzissimo. Edilul şef a făcut şi o expunere de motive care au stat la baza deciziei sale: „prevederile legale, opinia a peste 90 % din cei peste 1000 de repondenţi (!!!) la sondajul organizat de subsemnatul pe Facebook, faptul că cluburile care au făcut obiectul dispoziţiei de închidere pentru 30 de zile sunt amplasate în locații care nu au în imediata vecinătate locuinţe, obligaţia administraţiei publice locale de a asigura cetăţenilor pe de o parte condiţii de odihnă, pe de altă parte condiţii de recreere şi petrecere a timpului liber civilizate şi în ton cu vremurile,faptul că cluburile oferă locuri de muncă şi plătesc chirii, taxe şi impozite importante la bugetul local”.


 Ieri, primarul Nicolae Robu a dat repetate mesaje pe Facebook prin care cerea să voteze lumea ca să aibă sondajul inițiat o mie de respondenți.

Totuşi, Robu a pus mai multe condiţii pe care patronii cluburilor trebuie să le respecte,precum ar fi  practicarea unui volum sonor decent, „care, pe de o parte, să asigure atmosfera specifică, iar pe de altă parte, să respecte prevederile legale raportat la zgomotul PROPAGAT în zonele dens locuite (cel care, de fapt, contează şi nicidecum cel din club!)”. Primarul a mai anunţat şi că va emite un act cu aceste prevederi joi, atunci când îşi va întrerupe concediul cu o zi pentru a vizita şantierele din oraş. Pe final, Robu a dat asigurări şi că hotârârea nu va tensiona relaţiile din USL Timiş.

UPDATE Contactat telefonic de PRESSALERT.ro, viceprimarul Traian Stoia a declarat că a purtat o discuţie cu primarul în acestă dimineaţă şi că hotărârea nu e practic anulată, ci doar schimbată. Stoia, la fel ca şi Robu, spune că nu vor exista tensiuni la nivelul USL pe acestă temă

 

 

14 COMENTARII

    • Asa ceva nu credeam ca se va intimpla in Timisoara.
      Halucinant cum poate o persoana care este primar intr-un oras european sa ia asemenea decizie dupa ce a consultat 1000 de persoane pe feisbuk.

  1. In mod normal dupa o astfel de situatie viceprimarul Stoia ar trebui sa- si dea demisia .Poate chiar asta s-a vrut . Dr.Barsasteanu asteapta acest lucru ,mai ales dupa ratarea numirii de la Judetean . Intrebarea care se pune este daca va accepta sa lucreze cu Robu (adica sa fie „angajatul” lui ,pt.ca dl primar habar n-are de notiunea de echipa)

  2. O situatie penibila din toate punctele de vedere.
    1) Carevasazica, primarul ia toate deciziile – inclusiv cand este in concediu de odihna !!!
    2) Carevasazica, primarul anuleaza deciziile viceprimarilor…. De ce mai iau viceprimarii decizii daca nu conteaza decat pararea primarului????
    3) Carevasazica municipiul Timisoara (populatie – in jur de 320.000 persoane) este condus pe baza unor sondaje de opinie la care raspund maxim 1.000 persoane care nu sunt alese pe criteriile stiintifice ale sondajelor de opinie !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    4) „faptul că cluburile care au făcut obiectul dispoziţiei de închidere pentru 30 de zile sunt amplasate în locații care nu au în imediata vecinătate locuinţe” – serios ???? blocurile turn de langa Jazzissimo sunt cu birouri, nu cu locuinte ??? cladirile de pe 3 August 1919 situate peste drum de Le Cinema sunt cu birouri, nu cu locuinte ????? „imediata vecinatate” inseamna doar „in cladiri adiacente”????
    5) nu cumva „sondajul de opinie” a fsot lansat pentru ca asupra primarului au facut presiuni proprietarii cluburilor cuj pricina – presiuni carora primarul nu le poate rezista, din motive pe care le putgem doar banui????
    6) „faptul că cluburile oferă locuri de muncă şi plătesc chirii, taxe şi impozite importante la bugetul local” nu are nici o legatura cu nivelul zgomotului, cu poluarea fonica !!!!
    7) Cluburile acelea sau au incalcat legea, sau nu au incalcat-o.
    Daca au incalcat-o, Robu trebuie sa vina in fata tuturor locuitorilor si sa spuna ca a fost un dobitoc si sa-si dea demisia. Faca nu au incalcat legea, viceprimarul Stoia trebuie sa vina in fata tuturor locuitorilor si sa spuna ca a fost un dobitoc si sa-si dea demisia. ATAT !
    Si uite asa ne-am ales cu un primar care face de ras orasul, care vrea sa conduca singur, care crede ca numai el stie ce este bine pentru Timisoara, care nu suporta critica etc. … – sau m-oi fi inseland????

  3. tot scandalul vine de la clubul Heaven. noi cei de pe aleea sportivilor nu inchidem niciun ochi in weekend de la 3 la 5 dimineata. asta e de ani de zile si nieni nu face nimic…

  4. Scleroza pe caldura se decompenseaza: Bine trainele-mosule!! inchidem cluburile tinerilor cu DJ si deschidem birturi pentru sclerozeli ca mata cu bere si sprit si ruga este gata cu chiuituri si ihuituri ca la ruga cu MANELE SI DEDICATII FARA NUMAR-FARA NUMAR!!! mosulica stoiaaa vezi ca pastilele pt. bibilica nu prea merg cu bere si sprit!!!

  5. Johnny, de acord, iar duba nu e greu de gasit. Ne fac astia de tot rasul, sa faci sondaje pe FB ca sa decizi daca aplici legea sau nu, frizeaza absurdul. Cat ii mai suportam ? L-am injurat pe Ciuhandu, am scapat de dracu si am dat de tata-sau. Imi vine sa plang, domn primar isi intrerupe concediul pentru binele nostru. Eu zic sa se uite plecat si sa revina cand il voi chema eu.

  6. Dle Robu.Nu prea vad pe aici comentarii pozitive la adresa abuziva de a anula decizia viceprimarului.Doar pe FB aveti sustinatori.Concluzia?Sustinatorii dvs. ,majoritatea(vai !) agramati,nu sunt nici macar cititori de ziare.Ati devenit exponentul purtatorilor de un singur neuron.Si sunteti mandru nevoie mare ca v-au votat cei care au postat sintagme ca : „sa-si puna babele dopuri in urechi”,”sa se mute in alta parte”,”sa plece din oras”etc.Chiar nu aveti simtul ridicolului?Chiar nu v-ati gandit ca incurajati incalcarea legii si instaurarea anarhiei ? Nu am vazut in textul dvs.o singura propozitie in care sa ii invitati pe tineri sa foloseasca un limbaj civilizat.Sunteti jalnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.