EXCLUSIV Greii interlopilor din Timișoara vor Omerta în dosarul Udrea: „Mi-au spus...

EXCLUSIV Greii interlopilor din Timișoara vor Omerta în dosarul Udrea: „Mi-au spus că mă omoară dacă vin la termenul din 4 septembrie” UPDATE 1 Reacţia Poliţiei VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

interlopi dascalescu 11

Arestarea lui Sorin Udrea continuă să producă noi „cutremure” în lumea interlopă din Timişoara. Un nou incident s-a petrecut, vineri seara, pe Calea Aradului din Timişoara, ţinta fiind de data aceasta Ciprian Dăscălescu, unul dintre cei care a fost implicat în scandalul de la Spitalul Judeţean din Timişoara când a fost dus cu cuţitul înfipt în umăr, Tudor Stoiţi, după ce a fost atacat de membrii grupării lui Sorin Udrea. Dăscălescu a fost trimis în judecată pentru ultraj şi a dat declaraţii în care a dat detalii atât despre incidentul în care a fost înjunghiat Stoiţi, cât şi despre scandalul anterior de la barul Lepa Brena. 

Când se pregătea să iasă dintr-un service de pe Calea Aradului, Dăscălescu a observat că ieşirea este blocată, pe trotuar fiind pus un BMW X5. „Când să ies am văzut că se reped spre mine Calafeteanu şi Tarzan. În stradă  au mai apărut după aia vreo 20 -30. Am coborât din maşină şi am luat-o la fugă înapoi în service. Unul dintre ei a găsit o rangă şi a luat-o, iar celălalt s-a dus la maşină şi s-a întors cu o bâtă de baseball în mână. Eu am rupt o coadă de mătură ca să mă apăr. Nu au apucat să lovească pentru că s-a bagat un prieten care are service-ul. Mi-au spus că mă omoară dacă mă prezint la termenul din 4 septembrie. De la scandalul cu Udrea au pus preţ pe capul meu. M-au urmărit prin oraş. Dacă puneau mâna pe mine şi nu era lume prin curte mă omorau. Au fost trei apeluri la 112 şi Poliţia de la secţia 4 a ajuns la faţa locului după mai bine de jumătate de ora”, a declarat în exclusivitate pentru PRESSALERT.ro, Ciprian Dăscălescu. Marius Calafeteanu a fost implicat şi în scandalul în care Bogdan Roman a fost rupt în bătaie.

interlopi dascalescu 1

Cei doi atacatori au ieşit din curte, dar au rămas împreună cu alţi interlopi în faţa intrării în service.


Întreg incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere. Pe imaginile surprinse de una dintre camere se poate observa cum ieşirea din service este blocată de două maşini de teren cocoţate pe trotuar, iar în una dintre fotografii, cei doi apar sprijiniţi de X5, iar de maşină se vede sprijinită o rangă. Într-o altă fotografie se poate observa cum poliţiştii veniţi la locul incidentului discută relaxaţi cu cei strânşi în faţa service-ului. ” Poliţiştii de la secţia 4 se uita la ei şi nici măcar nu i-au legitimat. Au dat mâna cu ei. Erau acolo Adi Herlaş, Marius Calafeteanu ,”Zmeu”, Valer Pohovnicu şi fratele acestuia . Poliţiştii u spus că s-a aplanat conflictul şi au plecat. Nu au dat nicio amanedă. Nu le-au verificat măcar portbagajele să vadă ce au acolo. Unul dintre muncitori era speriat şi i-a întrebat pe poliţişti cum pleacă şi ei i-au spus că să-şi aducă şi ei băieţii. Unii s-au retras, dar aveau echipe prin toată zona. De abia noaptea, am avut curaj să ies, forţând cu o maşină goarte puternică. Am fugit din ţară pentru că îmi este frică că mă omoară”.

UPDATE 1 Poliţia Timiş a emis un comunicat de presă în care afirmă faptul că „la data de 23 august a.c., în jurul orei 19.20,  poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au fost sesizaţi prin apel 112 să se deplaseze pe Calea Aradului, unde a avut loc un conflict spontan între două persoane. Ajungând la faţa locului, au fost întâmpinaţi de un tânăr de 39 de ani, care se afla în faţa unui service auto, sesizând faptul că în timp ce se afla cu autoturismul în curtea societăţii, a avut o altercaţie verbală cu o altă persoană, care la un moment dat ar fi aruncat cu un levier în direcţia autoturismului, provocându-i pagube la nivelul plafonului. În momentul sosirii poliţiştilor la faţa locului, cea de-a doua persoană implicată în conflict se afla în interiorul societăţii, refuzând să iasă afară. Aceasta a fost identificată de poliţişti ca fiind un bărbat de 37 de ani, din Timişoara. Întrucât la momentul respectiv proprietarul autoturismului nu a dorit să depună plângere, i-a fost adus la cunoştinţă termenul legal în care poate depune reclamaţie pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere. Toate persoanele (4) au fost identificate de poliţişti şi sancţionate conform Legii 61/1991 cu amendă în valoare de 200 de lei, pentru provocarea şi participarea la scandal. (…) Conducerea I.P.J. Timiş a dispus Biroului de Control Intern să efectueze verificări cu privire la modul de intervenţie al poliţiştilor din cadrul Secţiei 4 Timişoara”.

„.

2 COMENTARII

  1. de ce spui ca e PROST si stie 6 cuvinte?…ca iti zic eu adevarul despre el :e VACA de prost si stie 8 cuvinte…OMERTA???…cand vede ca nu e gluma si altii au tupeu mai mult ca el ….fuge repede la garda vad:))))…un pisat de MOLDOVEAN crescut prin LUGOJ…SI LINGAU prin TIMISOARA

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.