Explozie a unei bombe la bordul unui tren în Pakistan: 14 oameni...

Explozie a unei bombe la bordul unui tren în Pakistan: 14 oameni au fost răniţi

0
DISTRIBUIȚI

explozie_quebec

Explozia unei bombe artizanale, într-un tren de pasageri, a produs rănirea a cel puţin 14 persoane, luni, în centrul Pakistanului, au anunţat autorităţile.

Explozia s-a produs într-o toaletă, la bordul Shalimar Express, un tren care asigură o legătură între Lahore, capitala Punjabului (centru), şi metropola economică a ţării, oraşul Karachi (sud), au anunţat oficiali.

„Bomba era ascunsă într-o toaletă, la bordul trenului.


Este vorba despre o acţiune teroristă”, a declarat ministrul federal al Transporturilor Saad Rafique, într-o conferinţă de presă transmisă în direct de televiziunea de stat.

„Paisprezece persoane au fost rănite, iar trei dintre ele se află într-o situaţie critică. Nu avem nicio informaţie privind (evenatuale) decese până acum”, a adăugat ministrul.

Potrivit lui Rao Asif Zaman, un poliţist aflat la locul exploziei, la Toba Tek Singh, un oraş situat la o distanţă de aproximativ o oră de Lahore, un vagon a fost grav avariat în acest atac, nerevendicat.

Încă de ieri, xapitala Pakistanului, Islamabad, este sub alertă roşie, după ce oficialii au primit informaţii privind un posibil atac împotriva unei ţinte importante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.