Explozie de eleganţă şi frumuseţe, într-un nou spectacol Fashion Fridays GALERIE FOTO

Explozie de eleganţă şi frumuseţe, într-un nou spectacol Fashion Fridays GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1664475210">

fashionfridays (32) [1024x768]

Amatorii de fashion au avut parte de un regal deosebit aseară la Heaven Pool & Lounge, unde cei mai în vogă designeri timişoreni şi-au prezentat colecţiile într-o nouă ediţie a evenimentului derulat sub sloganul de Fashion Fridays.

Designerii participanţi la acest spectacol care a încântat privirile celor prezenţi au fost Adriana Delia Bărar, Ramona Popeţ, Teodora Mot, Corina Hadarag, Silvia Terziu şi  Josephine. Momentul care a declanşat aplauze furtunoase din partea spectatorilor a fost B.A.D Attitude de Adriana Delia Bărar, o colecţie de piese vestimentare într-o combinaţie curajoasă de mătase, piele cu aplicaţii şi imprimeuri lucrate manual . „Am ales să creez o colecţie cu atitudine(BAD Attitude), asociind materiale fine, fluide cu pielea naturala, detaliile pictate manual şi aplicaţiile cu cristale reuşind să aducă un plus de originalitate. Ţinutele se adresează femeilor independente , sigure pe ele care au curajul să iasă în faţă şi să poarte hainele cu atitudine, nu să se lase ele „purtate”de hainele din garderobă.“, ne-a declarat Adriana Delia Bărar, care şi-a „asezonat“ colecţia cu o coloană sonoră extrem de izbutită, pe un remix al unei piese a grupului Disturbed.

Colecţia chic sport semnată de Blue Bird a făcut deliciul publicului, manechinele fiind accesorizate cu echipamente sportive, iar colecţia Criss Cross a vizat prelucrarea texturilor, structurilor şi formelor ce se găsesc în mediul natural. Colecţia NIFTY by Josephine a reliefat tipologia feminină sexy, pasională şi ispititoare, şi totodată a intuit necesităţile femeilor moderne şi încrezătoare. Corina Hadarag a adus pe scenă colecţia Interoptik, realizată din croiuri elaborate şi tehnici sofisticate. Un alt moment deosebit de apreciat a fost Shapes Of Transparence, colecţia Silviei Terziu, o colecţie realizată pentru un show la Paris, care a avut loc luna trecută.  „Acestă colecţie s-a bucurat de un mare succes, ajungând să se vândă în acest moment în Arabia Saudită, Los Angeles, Italia sau România. Colecţia a fost o joacă alături de corsetele bine realizate, îmbrăcate în satenul fin, dând impresia unei lejerităţi în purtare , cât şi în mişcare. Culorile au fost alese cu grijă, fiind în ton cu cerinţele marilor oraşe ca New York, Paris,Londra sau Milano. Unele materiale le putem găsi şi în creaţiile designerior caselor renumite,deoarece au fost cumpărate de la aceeaşi furnizori, din Italia,Franţa,Germania sau Japonia“, ne-a declarat Silvia Terziu.

Momentul de fashion a continuat cu o petrecere la care invitatul special a fost DJ Chuck Wonderland, unul dintre cei mai cunoscuţi DJ de pe Riviera Franceză.

Foto: Ervin Boer

 

1 COMENTARIU

  1. Asa se intampla cu toti ziaristii care nu sunt prezenti la evenimente. Comenteaza si ei de pe poze, ca sa-si dea ca tot prostul cu parerea.

    Atmosfera a fost patetica, show-ul de fashion nici nu poate fi considerat show de fashion. BRAVO ZIARISTULE, incearca sa mergi la evenimente si dupa aceea sa scrii despre ele.

    Au fost maxim 100 de oameni platitori, restul fiind prietenii si prietenele manechinelor – un esec total pentru un club mare precum Heaven. Iar organizatorii au fost la pamant cu totul, eu in locul lui Epure nu i-as mai primi la mine in discoteca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.