Fiul unui fost şef din Poliţie, reţinut pentru fals, uz de fals...

Fiul unui fost şef din Poliţie, reţinut pentru fals, uz de fals şi înşelăciune

1
DISTRIBUIȚI

catuse 1

Florin Mădălin Bach, fiul unuia dintre foştii comandanţi ai IPJ Prahova, a fost reţinut pentru 24 de ore şi sâmbătă va fi prezentat Judecătoriei Ploieşti cu propunere de arestare preventivă, el fiind acuzat de comiterea mai multor infracţiuni, au declarat corespondentului MEDIAFAX surse din IPJ Prahova.

Bach a fost ridicat, condus la audieri şi reţinut după ce vineri poliţiştii au făcut o descindere la domiciliul său şi i-au percheziţionat casa timp de mai multe ore. Bach este acuzat de comiterea infracţiunilor de fals, uz de fals şi înşelăciune, într-un dosar instrumentat de poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii criminale din cadrul IPJ Prahova.

El este acuzat că în cursul acestui an ar fi falsificat documente care conţin datele de identificare a unei firme, documente pe baza cărora a cumpărat aparatură electronică în valoare de 5.000 de lei pe care nu a mai achitat-o.

Nu este pentru prima dată când anchetatorii îl reţin pe Florin Bach şi cer instanţei de judecată arestarea preventivă a acestuia. La sfârşitul lunii ianuarie a acestui an, Florin Bach a fost arestat preventiv într-un alt dosar de înşelăciune cu un prejudiciu stabilit la 2.800 de lei. La acel moment, Judecătoria Ploieşti a emis mandat de arestare preventivă pe numele lui Bach iar ulterior, Tribunalul Prahova a admis recursul lui la măsura arestării preventive şi a dispus cercetarea acestuia în stare de libertate.

Conform unor surse, Florin Bach mai este cercetat în alte trei dosare penale în care anchetatorii au stabilit prejudicii de peste 1,5 milioane lei.


Tatăl lui Florin Bach, Iulian Bach, a fost timp de mai mulţi ani şef al Inspectoratului de poliţie Prahova. În urmă cu câţiva ani el a ieşit din sistem şi a început să profeseze ca avocat.

Zeci de poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova au făcut, vineri, 16 percheziţii în judeţele Prahova şi Dâmboviţa, vizând documentarea activităţii infracţionale a mai multor persoane suspectate de fals, uz de fals, înşelăciune şi furt.

Reprezentanţii IPJ Prahova declarau că suspecţii sunt cercetaţi în trei dosare penale. Unul dintre dosare este instrumentat de Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Prahova care anchetează activitatea unor persoane suspectate de falsificarea de poliţie RCA şi vize pentru inspecţiile tehnice periodice ale autovehiculelor. Prejudiciul în acest dosar nu a fost încă stabilit.

Un alt dosar, instrumentat tot de Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Prahova, vizează activitatea unei persoane care a cumpărat în rate aparatură electronică, folosindu-de de acte falsificate, prejudiciul fiind estimat la 5.000 de lei.

Al treilea dosar penal este instrumentat de poliţiştii secţiei rurale Ceptura şi are ca obiect săvârşirea mai multor furturi din locuinţe şi anexe gospodăreşti comise pe raza acestei secţii rurale, prejudiciul cauzat de suspecţi fiind de aproximativ 90.000 de lei, iar faptele fiind comise în cursul acestui an

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.