Handbal pe pâine în Sala „Constantin Jude”: începe Cupa Politehnica

Handbal pe pâine în Sala „Constantin Jude”: începe Cupa Politehnica

0
DISTRIBUIȚI

amical handbal_08

CH Poli organizează şi în acest sezon Cupa Politehica, tradiţionalul turneu amical dinaintea începerii campionatului. Noutatea faţă de alte ediţii este că anul acesta sunt invitate alte trei echipe alese sezonul acesta doar din România de către antrenorul Constantin Ştefan. Participantele sunt Pandurii Târgu-Jiu, Potaissa Turda şi HC Odorhei.

Meciurile vor începe joi, ocazie cu care CH Poli îşi va prezenta oficial noul lot în faţa suporterilor. De asemenea, sâmbătă, înaintea ultimului joc, clubul organizează un moment prin care va marca retragerea a doi jucători care au fost mulţi ani la echipa alb-violetă. Este vorba de Sorin Sărăndan, 38 de ani, rămas preparator fizic al bănăţenilor, şi Adrian Cristescu, retras din cauza problemelor cauzate de accidentările multiple. La finalul turneului, vor fi premiați cel mai tehnic jucător, cel mai bun portar şi golgheterul  turneului. Pentru prima dată, meciurile vor fi televizate şi transmise în direct de Digisport.

HC Odorhei este ocupanta locului trei din sezonul trecut, o echipă puternică şi calificată în Cupa Challenge, şi pare cea mai tare echipă de la turneu.


Pandurii Târgu-Jiu au terminat anul trecut pe locul opt, sub Poli, dar au făcut o serie de transferuri interesante vara aceasta, între care şi fostul portar de la Poli, Cristian Antonaru. Potaissa Turda vine după un sezon bun, încheiat pe locul cinci, dar ardelenii au fost aproape de desfiinţare în vară din cauza problemelor financiare. Iată programul jocurilor amicale:

Joi, 29 august: HC Odorhei – Potaissa Turda (ora 17.15)

CH Politehnica Timişoara – Pandurii Tg Jiu (ora 19.15)

Vineri, 30 august: HC Odorhei – Pandurii Tg Jiu (ora 18.00)

CH Politehnica Timişoara – Potaissa Turda (ora 20.00)

Sâmbătă, 31 august: Potaissa Turda – Pandurii Tg Jiu (ora 11.00)

CH Politehnica Timişoara – HC Odorhei (ora 13.00)

Afis Cupa Poli

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.