Hristo Stoichkov şi Giovanni Becali au jucat fotbal pentru bulgarii de la...

Hristo Stoichkov şi Giovanni Becali au jucat fotbal pentru bulgarii de la Dudeştii Vechi GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1580215724">

hristo stoicicov la dudestii vechi13

Hristo Stoichkov, fostul mare fotbalist bulgar, a participat joi la un meci organizat la Dudeştii Vechi cu ocazia rugii din localitate şi a aniversării a 275 de ani de la stabilirea bulgarilor catolici în Banat. Între cei prezenţi s-a numărat şi impresarul Giovanni Becali şi trei foşti colegi ai lui Stoichkov de la Mondialul din 1994 din SUA. Cu ocazia vizitei lui Stoichkov în localitate, stadionul din Dudeştii Vechi (Beşenova Veche) a fost botezat după numele fostului jucător ce a îmbrăcat şi tricoul Barcelonei.

Astfel, de joi, arena din localitate poartă numele de „Hristo Stoickov Arena”, iar pe plăcuţa de la intrare este şi simbolul Champions League, mingea formată din stele albe pe fundal albastru, ca un semn de recunoaştere pentru fotbalistul ce a primit şi trofeul „Gheata de aur”. După dezvelirea plachetei stadionului pe care joacă Pobeda, formaţie din Liga a IV-a, a urmat un mecide fotbal demonstrativ de două reprize a câte 30 de minute. În echipa Pobedei, cea a bulgarilor, au jucat Hristo Stoichkov, Giovanni Becali, Boncho Genchev, Petar Mihatrski şi Vasil Dragolov, ultimii trei foşti colegi de la naţionala Bulgariei a lui Stoichkov. În cealaltă formaţie, Echipa Prietenilor Banatului, au evoluat Iosif Rotariu, Marcel Băban, Rodion Cămătaru şi Adrian Boldor. Pobeda (n.r. victorie în limba bulgară) a câştigat cu 6-4. Stoichkov a marcat două goluri, la fel ca Mihtarski şi Dragolov, iar de cealaltă parte, Iosif Rotariu şi Marcel Băban au înscris tot câte două reuşite fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.