Iniţiativa inedită propusă de Petru Ehegartner ca să nu se mai certe...

Iniţiativa inedită propusă de Petru Ehegartner ca să nu se mai certe între ele judeţele din vestul ţării

5
DISTRIBUIȚI

robu enervat02_resize

Senatorul Petru Ehegartner a afirmat, astăzi, că a găsit o soluţie prin care să încerce să rezolve problemele care apar între reprezentanţii judeţelor din vestl ţării, după scandalul legat de ideea stabilirii sediului regional al Finanţelor Publice la Deva. Liberalul a redactat un apel către parlamentarii din cele patru judeţe din vestul ţării prin care le propune să aibă o dezbatere publică astfel încât fiecare dintre aceştia să voteze în interesul regiunii Vest şi să nu mai apară discuţii.


Petru Ehegartner a adăugat că dezbaterea publică ar putea avea loc la începutul lunii septembrie şi este esenţială „ca să ajungem la un consens minimal de principii astfel încât aceste discuţii vizavi de acapararea unor sedii să nu se mai întâmple”. Până în acest moment, doar parlamentarii USL din vestul ţării au răspuns pozitiv la apelul lansat de Petru Ehegartner, dar şi câteva personalităţi publice, printre care Victor Neumann şi Nicolae Ţăran. „Nu putem discuta cu toată populaţia din vestul ţării despre problemele cu care ne confruntăm, dar măcar am putea vorbi cu liderii politici. Vrem să descifrăm anumite lucruri ca să ajungem la un minim consens, regiunea vest ar trebui să preia o parte din problemele statului, aşa cum este problema protecţiei sociale, care e centralizată la Guvern, ar trebui să existe o centralizare chiar şi a sistemului de pensii, de sănătate”, a afirmat profesorul universitar Nicolae Ţăran.

5 COMENTARII

  1. Domnul Senator Petru Ehegartner alaturi de cei 2 Profesori Universitari: Victor Neumann şi Nicolae Ţăran pot ridica nivelul discursurilor politice la un nivel mai academic dar si realist! Ca ce-a palavragit Dragnea pe aceasta tema la CJTimis…

  2. Ma bucur ca dl.Taran revine in viata publica si se implica in problemele locale !! Un f.bine pregatit si de caracter !!! M-am saturat de „ciumpalacii ” care fac politica Timisoara .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.