Jazz-ul timişorean la export: turneu internaţional Sebastian Spanache Trio

Jazz-ul timişorean la export: turneu internaţional Sebastian Spanache Trio

0
DISTRIBUIȚI

sstrio

Grupul timişorean Sebastian Spanache Trio are parte de o perioadă plină de activitate, evenimentele susţinute de ei cu ocazia promovării albumului de debut Humanized urmând să includă şi un turneu internaţional, care include şase concerte în afara ţării.

Grupul va poposi în câteva capitale, cum ar fi Bratislava, Budapesta sau Belgrad, precum şi în oraşe importante pentru scena europeană de jazz, cum ar fi Cracovia şi Vroslav (ambele în Polonia) în perioada 1 – 8 septembrie.


Clubul PiecArt din Krakovia a invitat trioul pentru a susţine două concerte în două seri consecutive pe scena PiecArt. În cadrul turneului se va promova albumul Humanized, iar turneul se va încheia cu o apariţie în 8 septembrie pe scena binecunoscutului club A38 din Budapesta.

După un an plin de activitate şi concerte în festivaluri importante, cum ar fi JazzShowCase – Budapesta, GreenHours JazzFest, Arcub Open Air – ambele în București, dar şi JazzTM – Timişoara, Sebastian Spanache – pian, Csaba Santa – contrabas şi Radu Pieloiu – baterie vor face un pas important pentru istoria grupului, cu acest turneu fiind mai aproape de scena de jazz europeană/internaţională.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.