Jose Emilio Furtado se pregăteşte din greu pentru a fi titular la...

Jose Emilio Furtado se pregăteşte din greu pentru a fi titular la ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI

furtado nelly

Atacantul portughez Jose Emilio Furtado este de ieri jucătorul lui ACS Poli. Fotbalistul de 30 de ani mai are mult de recuperat până să fie pregătit fizic că joace, dar se antrenează sepparat alături de preparatorul fizic pentru a putea fi cât mai repede de folos echipei.

Furtado a jucat ultima dată la AEK Atena, iar de-a lungul carierei a mai evoluat la FC Porto B, Tourizense, Vihren, ȚSKA Sofia, Pacos Ferreira, Uniao Leiria, Ionikos, PAS Giannina şi Panachaiki, în liga a doua grecească.


Vali Velcea a spus că portughezul este la stadiul de început de cantonament în ceea ce priveşte acumulările fizice. “Sunt foarte fericit că am semnat cu Timişoara, este o oportunitate bună pentru mine, un club puternic. Mă aflu aici doar de o săptămână, dar îmi place clubul, oraşul. Acum cel mai important este să mă pregătesc pentru echipă. Vreau să ajut echipa cât pot, dar acum nu sunt încă pregătit. Mă pregătesc din greu cu preparatorul fizic, care e foarte bun. Mai important decât timpul de pregătire va fi faptul că îmi doresc foarte mult să fiu pregătit”, a declarat Jose Emilio Furtado. Atacantul spune că a auzit de Poli Timişoara de la Dede, jucător care a petrecut o scurtă perioadă în Banat pe vremea vechiului club. Am văzut ultimul joc, mi-a plăcut cum a jucat echipa şi cred că putem obţine lucruri frumoase. Sunt prieten cu Dede, care a mai jucat la Timişoara, el mi-a spus de club. Nu ştiu multe despre campionatul românesc, dar am timp să aflu. Consider că e un campionat tare, ca toate campionatele de primă ligă”, a mai spus lusitanul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.