Keita: Poli cu Botoşani nu e derby, poate Poli cu Steaua

Keita: Poli cu Botoşani nu e derby, poate Poli cu Steaua

2
DISTRIBUIȚI

nanu acs poli

ACS Poli a pierdut prima luptă pe teren propriu cu FC Botoşani, la scorul de 0-1. Meciula  fost prefaţat ca un derby ţinând cont că înainte de această etapă ACS Poli era pe primul loc, iar FC Botoşani pe 4, la egalitate cu Petrolul Ploieşti, cu 8 puncte ambele, însă nu toţi jucătorii sunt de aceeaşi părere.

Souleyman Keita a fost unul dintre jucătorii care au evoluat bine contra moldovenilor, iar Velcea chiar l-a lăudat după meci.


Antrenorul a explicat că de abia acum Keita a reuşti să recupereze perioada de pregătire pierdută. Keita spune că jocul de vineri seara nu poate fi considerat un derby. „Nu cred că acest meci a fost un derby, Poli cu Botoşani. Poate Timişoara cu Steaua, Botoşaniul va coborî imediat din clasament”, a declarat Keita după joc. Nigerianul şi-a reîntâlnit un fost coleg de la CSMS Iaşi în acest joc, chiar pe marcatorul Răzvan Tincu. Keita spune că botoşănenii au avut noroc că au marcat la ocazia cea mai amre pe care au avut pe parcursul celor 90 de minute. „Cei de la Botoşani au şutat, au nimerit bine mingea, şi asta a fost. A fost un gol frumos, mă bucur pentru Răzvan Tincu, asta e. Eu cred că astăzi ne-a lipsit şansa. Cred că la următorul joc şansa va fi de partea noastră”, a mai precizat africanul.

De aceeaşi părere a fost şi Florin Nanu, care s-a plâns şi de apărarea aglomerata a Botoşaniului. „A fost un meci foarte greu, din păcate, nu am reuşit să luăm niciun punct din cele trei posibile. Am fost greu cu atât de mulţi jucători în apărare,  ştiam de la început că se vor aglomera, ne pare rău că nu am putut să îi contracarăm. Asta este, sperăm să facem un joc mai bun la Braşov. Nu ştiu ce nu a mers, Botoşaniul a avut un singur şut pe poartă şi a luat cele 3 puncte, probabil nici nouă nu ne-a reuşit jocul”, a declarat Nanu după joc.

2 COMENTARII

  1. Bai copii, mai intai priviti meciul si clasamentul si dupa comentati.
    Botosaniul va cobori repede? Cam pe ce loc l-ar vedea negroteiu’ asta de Keita? Sa se duca in Africa lor ca acolo Botosaniul ar fi pe primul loc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.