Mersul pe bicicletă prin centru, în filmul de promovare al orașului unde...

Mersul pe bicicletă prin centru, în filmul de promovare al orașului unde nu mai poți face asta când vrei VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

biciclete verde 4 1

Un filmuleţ de două minute şi jumătate în care o tânără se plimbă cu bicicleta prin cele mai cunoscute locuri din Timişoara reprezintă primul videoclip oficial de prezentare al oraşului de pe Bega. Deşi bicicliştii nu mai au voie să circule prin centrul oraşului în intervalul orar 18:00 – 22:00, în videoclip, tânăra pedalează chiar prin faţa Operei.


Viceprimarul Timişoarei, Dan Diaconu, a declarat, astăzi, că filmul a fost realizat „ca o invitaţie de a descoperi şi admira Timişoara. Un oraş viu, vibrant, modern, atrăgător atât din punct de vedere al afacerilor, cât şi din punct de vedere al turismului, un oraş pentru care principalul avantaj sunt oamenii, cei care dau atmosfera plăcută, proaspătă şi tânără”.

Filmul a fost realizat în urmă cu câteva săptămâni, iar realizarea lui a costat 3.500 de euro, bani proveniţi din sponsorizări. Videoclipul va fi prezentat în premieră în străinătate, la Maastricht odată cu semnarea acordului de cooperare culturală între Timişoara, provincia Limburg şi alte trei oraşe europene. Dan Diaconu a adăugat că există posibilitatea ca în viitor să se realizeze şi alte filme de promovare a Timişoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.