Motivul pentru care deputatul Horia Cristian scoate „de la naftalină” sloganul său...

Motivul pentru care deputatul Horia Cristian scoate „de la naftalină” sloganul său de campanie

1
DISTRIBUIȚI

horia cristian pnl

„De ce iubim Timişoara” este întrebarea la care deputatul Horia Cristian îi provoacă pe cetăţeni să răspundă. Ideea i-a venit liberalului după ce a participat la o acţiune organizată de Asociaţia Timişoara Capitală Culturală Europeană şi a realizat că o parte dintre timişoreni nu vor să susţină anumite proiecte în acest sens.


De aceea, Horia Cristian a concluzionat că „cei care iubesc Timişoara trebuie să facă tot posibil ca aceasta să devină cel mai frumoasă posibil. Astfel, trebuie să spunem cu voce tare că iubim Timişoara şi de aceea lansez o campanie prin care încerc să-i încurajez pe cetăţeni să-şi pună această întrebare”. La rândul lui, deputatul a explicat că este un răspuns greu de dat la această întrebare, dar că cel mai mult iubeşte Timişoara pentru că „este oraşul meu natal, aici sunt prietenii mei, aici mi-am trăit viaţa. Sunt alţii care iubesc Timişoara deşi nu s-au născut aici, fiecare are un motiv anume, şi ar trebui să vedem ce putem face mai departe pentru oraşul pe care-l iubim”. Cu ocazia zilelor oraşului, liberalul are de gând să împartă insigne şi autocolante cu mesajul „Iubesc Timişoara”, sloganul din timpul campaniei electorale a lui Horia Cristian.

1 COMENTARIU

  1. cacat pe bat! din deputatul anonim vrea sa devina deputatul penibil. sa lase porcariile astea de 2 lei si sa se apuce serios de treaba acolo in parlament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.