Motivul pentru care primarul s-a bucurat ca un copil la sărbătorile de...

Motivul pentru care primarul s-a bucurat ca un copil la sărbătorile de Ziua Timișoarei

0
DISTRIBUIȚI

robu nicolae vesel sticla

Edilul şef Nicolae Robu a ratat o baie de mulţime pe cinste. Sosit abia la ora 22 în Piaţa Victoriei, primarul a decis să rămână la concertele de aici, fără a bănui că în Parcul Rozelor puhoi de lume petrecea de zor pe muzică populară.   Dacă la Jazz Tm edilul şef a stat pe un scaun tocmai în faţa scenei, în această seară Robu a stat în mulţime la fel ca restul oamenilor obişnuiţi.  Trei timişoreni s-au oprit să îi strângă mâna şi să îi mulţumească pentru festivităţile organizate.  Iar primarul s-a bucurat ca un copil, nu numai de felicitări, dar şi de recitalul celor de la Tom White. La finalul fiecărei piese, Robu aplauda şi exclama uimit „băieţii ăştia sunt foarte buni!”  Primarul şi-a dat seama urgent că în ceea ce priveşte prestaţia trupei e vorba de dăruire completă şi pasiune pentru muzică – asta pentru că „ştiu că aşa se întâmpla şi când eram eu în liceul şi cântam cu trupa, lumea cerea pauză că nu mai putea dansa”.  Show-ul din Piaţa Victoriei a fost gustat de cei prezenţi.


Dar, de departe,  s-a făcut remarcată o familie de oameni vagabonzi, care înainte de venirea primarului, s-a întins pe jos mai ceva ca la picnic.  Deşi oaspeţii de seamă au plecat până să ajungă Robu la locaţie, în mulţime a mai rămas un om al străzii care a făcut tumbe pe piesele celor de la Tom White, spre deliciul celor prezenţi.

Adevăratul spectacol pe care Robu l-a ratat a fost în Parcul Rozelor acolo unde au urcat pe scenă Stana Izbașa, Carmen Popovici Dumbravă, Luminiţa Jucu, Doriana Talpeş, Adrian Stanca, Dumitru Stoicănescu şi Dumitru Teleagă.  Timişorenii s-au distrat mai ceva ca la nuntă. Au servit mici, clătite şi chipsuri şi s-au delectat cu bere sau suc.  Singurul lucru care le-a dat bătaie de cap, în special doamnelor, a fost mersul pe dalele puse de vechea administraţie în care timişorencele venite îmbrăcate elegant şi-au prins tocurile. La plecare,  petrecăreţii au luat din plin gropile din porţiunea de parc care duce înspre primărie, întrucât acolo lumina a fost stinsă.  La finalul show-ului din Piaţa Victoriei, primarul a fost abordat de o doamnă care i-a cerut ca anul viitor să le aducă pe Andra şi pe Laura Pausini.  Dacă în ceea ce o priveşte pe Andra primarul a promis că se face, când a venit vorba de Pausini, edilul nu a oferit un răspuns, dar a conchis că cei de la Tom White vor urca pe scena din Timişoara şi anul viitor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.