Motivul pentru care s-a amânat judecarea procesului de corupţie al judecătoarei Floriţă...

Motivul pentru care s-a amânat judecarea procesului de corupţie al judecătoarei Floriţă Boloş

1
DISTRIBUIȚI

judecatoarea bolos catuse

Curtea de Apel Timişoara ar fi trebuit să înceapă, astăzi, judecarea pe fond a dosarului DNA în care judecătoarea Floriţă Boloş de la Judecătoria Ineu a fost trimisă în faţa instanţei pentru luare de mită în formă continuată – 3.00o lei şi 5.500 euro, fals în înscrisuri sub semnătură privată , abuz în serviciu contra intereselor publice, fals intelectual în scopul ascunderii infracţiunii de abuz în serviciu.


Magistratul nu a stat prea mult în boxa acuzaţilor pentru că avocatul acesteia a ridicat o excepţie, solicitând instanţei retrimiterea dosarului înapoi la DNA pentru refacerea rechizitoriului. „În rechizitoriu se vorbeşte de două acte materiale. Personal , din studierea acestuia, am descoperit patru situaţii în care s-ar putea vorbi de existenţa acestei infracţiuni. Se impune retrimiterea la procuror pentru a preciza cu exactitate care sunt cele două fapte de care este acuzată clienta mea”, a susţinut în faţa instanţei avocatul Mihai Paşca. Procurorul DNA a solicitat un termen pentru a studia excepţia invocată de apărător, acest lucru fiind încuviinţat de instanţă pe motiv că documentul a fost depus la instanţă doar ieri şi nu a putut fi studiat. Curtea de Apel Timişoara urmează să se pronunţe asupra acestei excepţii în 20 august.

1 COMENTARIU

  1. Doar 2(doua) fapte!?!Rusine!!!Poate 22 de fapte extrem de grave,plus,plus,plus abuzurile de care se face VINOVATA aceasta „unealta” a justitiei!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.