Noapte electronică de vis alături de olandezul Karmon

Noapte electronică de vis alături de olandezul Karmon

0
DISTRIBUIȚI

karmon

Unul din cei mai importanţi DJ ai momentului din sfera muzicii house, Karmon, revine în atenţia amatorilor de muzică electronică din zona noastră, fiind invitatul special al petrecerii care va avea loc sâmbăta 03 august la Ponton Casa Baraj, Văliug.

Locaţia din staţiunea Crivaia, este destinaţia preferată pentru relaxare, dar mai ales pentru petrecerile din fiecare sâmbătă, la care sunt invitaţi DJ de top din muzica electronică.


Karmon a intrat în vizorul publicului internaţional anul trecut, când a produs şi lansat hit-ul Turning Point. În vara anului 2012, piesa a intrat în playlist-ul lui Solomun, iar la scurt timp a cucerit clubberii din Europa. Tot în vara anului trecut, Karmon a fost prezent la JEMF, un festival de muzică electronică ce a avut loc la ieşirea din Timişoara spre Arad, la kilometrul 6.

Karmon este născut în Olanda, dar după cum spune chiar el este “jumătate Moluccan (Insulele Maluku din Indonezia), puţin  polonez şi restul olandez” . Sângele Molucan i-a adus o contribuţie majoră în muzica pe care o produce, deoarece majoritatea membrilor familiei cântă la instrumente, iar muzica a fost o parte importantă din viaţa lui încă din copilărie. După Turning Point, au urmat producţii care au ocupat încă de la lansare primele poziţii în topurile internaţionale: Wowshit, Feel it, Take my hand sau Where I stand. Karmon a colaborat cu proiectul din Jimbolia NTFO la piesa “Nobody else”. Alături de el, la pupitru se vor afla şi rezidenţii John Trend şi Elless.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.