EXCLUSIV Noul şef al banilor din regiunea vest, fostul director al Finanţelor...

EXCLUSIV Noul şef al banilor din regiunea vest, fostul director al Finanţelor Publice din Hunedoara în guvernarea PD-L. Vezi primele declaraţii

6
DISTRIBUIȚI

heius lucian

Sediul regional al Finanţelor Publice din vestul ţării a rămas la Timişoara şi nu s-a mutat la Deva, dar va fi condus de un hunedoarean – Lucian Heiuş. Acesta a fost, în perioada 2005 – 2012  şeful Finanţelor Publice din judeţul Hunedoara. A trecut de la PNL la PD-L în 2009 şi în 2012 a candidat din partea portocaliilor pentru funcţia de primar al municipiului Orăştie. După ce a pierdut alegerile şi-a dat demisia din PD-L şi în august anul trecut a revenit în PNL. Acum este director în Ministerul Finanţelor, având susţinerea lui Radu Ruşanu şi a ministrului Daniel Chiţoiu.

Lucian Heiuş s-a născut în 13 noiembrie 1965, este căsătorit şi are ca hobby vânătoarea.


A absolvit Facultatea de Mecanică din cadrul Politehnicii din Cluj Napoca în 1990 şi Universitatea „Dimitrie Cantemir”Cluj-Napoca, Facultatea de Ştiinte Economice, licenţiat al Universităţii „Babeş – Bolyai” în 1999.

A fost inginer la Întreprinderea de vagoane Arad, între anii 1990-1991, şef birou desfacere SC Favior Vidra SA Orăştie, între anii 1993-1997 şi director comercial între 1997 – 1999, iar din 1999 până în 2005 director la SC Fablor Pell SRL din Orăştie, iar din 2005 şi până-n 2012 şef al Finanţelor Publice din Hunedoara.

Contactat de PRESSALERT.ro, Lucian Heiuş a confirmat că aşteaptă semnarea documentelor de numire ca şef al direcţiei regionale şi „dacă semnează astăzi ordinul, mâine la ora 8 sunt la Timişoara. Orice schimbare este normal să provoace anumite reacţii. Colegii mei sunt nişte buni profesionişti. Este foarte important ca să organizăm această structurală regională ca să funcţioneze foarte bine pentru a aduce beneficii tuturor. Va fi asigurată o echidistanţă şi beneficii pentru toate judeţele. Dacă vom colecta bani, vor fi şi pentru primării şi pentru consilii judeţene. Am fost atâţia ani şef al Finanţelor Publice şi nu am avut nici o plângere penală, nici o reclamaţie. Cred că asta spune multe despre mine”. Cât despre salturile sale politice, Heiuş a susţinut că „m-am liniştit cu această linie politică. Sunt un tehnocrat. A fost o eroare şi o greşeală”.

Sursa foto: accentmedia.ro

6 COMENTARII

  1. …toti s-au linistit de „aceasta linie politica”, dupa ce a pedeleul s-a dus in cap. Pana atunci, nu era „linistit” si la ciolan! Un oportunist!! Asta e usl!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.