Nuno Claro se tratează la celebra Marijana Kovacevic, „vraciul” fotbaliştilor. Vezi lista...

Nuno Claro se tratează la celebra Marijana Kovacevic, „vraciul” fotbaliştilor. Vezi lista pacienților celebri ai acesteia

0
DISTRIBUIȚI

nuno claro (2)

Portarul lui ACS Poli i-a făcut o vizita celebrei vindecătoare Marijana Kovacevic din Belgrad, renumită printre fotbalişti marilor cluburi din Europa pentru modul miraculos şi mai ales rapid prin care vindecă rupturile musculare. Portughezul a plecat marţi la Belgrad pentru ruptura fibrilară care l-a scos din poarta alb-negrilor în repriza a doua a partidei cu Săgeata Năvodari.

La 36 de ani, Nuno Claro s-a dovedit a fi providenţial pentru ACS Poli în primele patru etape. Deşi a venit la echipa timişoreană după doi ani în care nu apărase într-un meci oficial, lusitanul a dat multă siguranţă echipei antrenate de Vali Velcea. În etapa a patra însă, portarul a forţat jocul în meciul cu Săgeata Năvodari, deşi avusese probleme la antrenamente. Inevitabilul s-a produs şi Nuno Clară a fost scos în repriza a doua după o ruptură fibrilară care l-a făcut să rateze meciul cu FC Botoşani. Astfel, goalkeeperul a fost trimis la Belgrad la „vindecătoarea fotbaliştilor”, Marijana Kovacevic din capitala Serbiei. De fapt, Nuno Claro a mai trecut prin mâinele terapeutei şi în trecut, când juca la CFR Cluj. Sârboaica are un cabinet unde tratează leziunile fotbaliştilor din 2003 şi este specializată în domeniul farmaciei şi al fizioterapiei. Marijana tratează şi banale întinderi musculare, dar şi rupturi de ligamente, cu un masaj cu substanţe naturale.


De-a lungul timpului, presa a scris că sârboaica foloseşte placenta de cal sau chiar cea umană. Deşi este numită vrăjitoare pentru puterea de a vindeca rapid accidentările, metoda nu pare atât de ciudată dacă ne gândim la tratamentele recente din medicină cu celule stem, extrase din placentă. Yossi Benayoun a dezvăluit în 2009 că a fost masat cu placentă umană, pe vremea când juca la Liverpool.

Marijana Kovacevic este un nume cunoscut în străinătate, dar şi la CFR Cluj. Sârboaica a fost ofertată de Barcelon şi Liverpool să se mute la club şi să trateze jucătorii, dar a refuzat. Mariajana a fost prezentă în România şi la CFR Cluj, în 2009, invitată de şefii din Gruia. Şi pe aceştia „vindecătoarea” i-a refuzat, la fel ca pe catalani şi „cormorani”, deoarece a spus că preferă să lucreze în cabinetul său de la Belgrad. Iată fotbaliştii care au trecut prin cabinetul Marijanei Kovacevic. Din străinătate: Steven Gerrard, Franck Lampard, Marko Pantelici, Danko Lazovici, Dejan Stankovici, Zdravko Kuzmanovici, Branislav Ivanovici, Ivica Olici, Nikola Zigici, Darijo Srna, Orlando Engelar, Louis Saha, Glen Jonson, Yossi Benayoun, Robin Van Persie, Valeri Bojinov, Ivan De la Pena, Stanislav Manolev, Anatoli Timoschuk, Vincent Kompany, Pablo Zabaleta, Nigel de Jong. Din România: Dani Coman, Daniel Pancu, Eugen Trică, Sorin Paraschiv, Yssouf Kone, Lacina Traore, Adrian Ilie, Gabi Mureşan, Nuno Claro, Bogdan Mara, Răzvan Raţ, Emil Dică, Eduard Stăncoiu, Sixto Peralta, Emanuel Culio, Marius Constantin, Mihai Pintilii, Vlad Chiricheş, Gabi Matei, Emilian Dolha, Hugo Luz, Rui Duarte, Romulus Miclea, Ianis Zicu, ultimul chiar pe vremea când activa la Politehnica lui Marian Iancu. Cu toate acestea, Nuno Claro nu va apăra nici mâine, în meciul de pe terenul celor de la FC Braşov, pentru care echipa deja a plecat din Timişoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.