O nouă parcare „secretă” a primăriei descoperită de viceprimarul Stoia: cum a...

O nouă parcare „secretă” a primăriei descoperită de viceprimarul Stoia: cum a pus mâna pe ea un om de afaceri FOTO

3
DISTRIBUIȚI

15

Situaţie incredibilă chiar în centrul Timişoarei! Şoferii se plâng că nu au unde să parcheze, în timp ce o parcare publică a devenit spaţiu privat. Patronul unei firme cu sediul în spatele fostului magazin Comtim s-a hotărât să-i lase doar pe angajaţii lui să parcheze pe spaţiul public şi a închis parcarea cu barieră. Viceprimarul Traian Stoia a fost cel care a descoperit, din nou, că terenul aparţine municipalităţii şi este hotărât să ia măsuri. Mai mult, viceprimarul Timişoarei trage un semnal de alarmă asupra modului în care arată subsolurile clădirilor istorice din zona 0 a oraşului. „La 100 de metri de Fântâna cu Peşti, chiar în buricul oraşului, trebuie făcut ordine.


Subsoluri pline cu gunoaie, buruieni în spatele la câteva clădiri şi garaje în care nu mai poţi să intri, pe acoperişul unui garaj cresc plante cancerigene. Am descoperit zone foarte mizerabile, proprietarii au făcut dezastru”, a semnalat, în acest sfârșit de săptămână, Traian Stoia.

3 COMENTARII

  1. Foarte bine dl.viceprimar Stoia ,trebuie sa le aratam timisorenilor cum arata orasul dupa 16 ani de administratie Ciuhandu : haos total in patrimoniul imobiliar local ,gasti formate di angajatii primariei – tigani- notari care au tranzactionat ilegal zeci de imobile , contracte de inchiriere sau concesiune dubioase etc. Am sperat ca venirea adm.Robu v-a schimba situatia ,din pacate in spiritul dambovitean (necaracteristic zonei noastre dar importat cu succes de politicienii locali) principalii vinovati au fost reevaluati si fac in continuare jocutile in primarie. Nu este nimica in 2016 vom incerca cu altcineva .Speranta moare ultima !!!

  2. Să sperăm că în 2016 vom avea o alternativă k lumea la NR !
    Da, în oraş este multă harababură care nu se explică decât prin lucruri care nu merg cum trebuie la Primărie…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.