Orza, despre Zilele Orașului Timișoara: “Ar trebui alese nişte persoane care să...

Orza, despre Zilele Orașului Timișoara: “Ar trebui alese nişte persoane care să nu se despoaie mai mult decât e cazul”

2
DISTRIBUIȚI

ruby (55) [1024x768]

Fostul viceprimar Adrian Orza, actualmente consilier local al PNŢCD, spune că nu se va număra printre participanţii la zilele oraşului, organizate de actuala administraţie sau mai exact la concertele artiştilor invitaţi.  „Nu cred că o să mă regăsesc printre particanţi. Cred că trebuie să se menţină acea tradiţie în care una din zile să fie pentru melomani şi altele pe diverse categorii”.


Cât despre unii artişti, Orza a comentat, fără a da nume, că  „ar trebui alese nişte persoane care să nu facă playback şi să nu se despoaie mai mult decât e cazul. Pe vremea noastră am reuşit să avem nişte persoane pe scenă mai decent îmbrăcate, mie aşa mi s-a părut mai potrivit”.

Primarul Nicolae Robu a  făcut un sondaj pe pagina primăriei pentru ca timişorenii să aleagă formaţiile care vor concerta.  Orza a mai amintit şi că în anul 2001 a făcut prima şedinţă de consiliu local în aer liber ca premieră în Timişoara pentru a arăta că accesul timişorenilor trebuie să fie liber, dar şi pentru a aduce zilele oraşului mai aproape de cetăţeni. Programul complet al zilelor oraşului îl puteţi vedea aici.

2 COMENTARII

  1. Orzicaru e suparat ca nu mai vin Bajaga, Phoenix, Cargo, de pe care isi lua comisioane babane. Dar nu e bine nici ca vin astia … Propun ca de acum incolo sa vina doar straini, pe astia i-am tot vazut. Nu ar fi mai frumos sa cante niste cover banduri in deschiderea unor nume internationale, mai vechi sau mai noi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.