Paturi, soluţii perfuzabile şi instrumentar medical, donaţii pentru spitalele timişorene

Paturi, soluţii perfuzabile şi instrumentar medical, donaţii pentru spitalele timişorene

1
DISTRIBUIȚI

judetean02_resize Sprijin din Franţa pentru cel mai mare spital din vestul ţării şi Spitalul CFR. 35 de paturi de spital cu comandă electronică, suporturi pentru perfuzii, fotolii rulante şi instrumentar medical în valoare de 65.000 de euro au fost donate celor două spitale timişorene de către o asociaţie umanitară din Franţa. Tirul cu mobilierul medical a ajuns în această dimineaţă la Timişoara, majoritatea echipamentelor au fost donate Spitalului CFR pentru că detaliile donaţiei au fost stabilite de către managerul Spitalului Judeţean, Iulius Jugănaru, fostul director al Spitalului CFR.


“Este un proiect început în perioada mandatului de manager al Spitalului CFR în urma unei întâlniri care a avut loc în luna aprilie cu preşedintele asociaţiei umanitare “Medecine, Aide et Presence”, Pierre Cholat. Am ţinut să duc acest proiect la bun sfârşit, deoarece este un ajutor important, munca personalului medical fiind uşurată şi totodată dorim să oferim un grad sporit pentru pacienţi”, a afirmat Iulius Jugănaru.

Spitalul Judeţean din Timişoara a primit soluţii perfuzabile şi materiale sanitare pentru Clinica de Anestezie şi Terapie Intensivă, dar şi cinci paturi medicale cu acţionare electrică pentru Clinica de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice, echipamente care costă 15.000 de euro. Iar pentru Spitalul CFR donaţia este în valoare de 50.000 de euro şi constă în 30 de paturi cu saltele, suporturi pentru perfuzii, mese pentru servit masa la patul bolnavului, fotolii rulante, scaune cu rotile, instrumentar medical şi kituri de unică folosinţă pentru pansament. Donaţiile nu se opresc aici, managerul Spitalului Judeţean are promisiunea fermă că încă un tir cu mobilier şi materiale medicale va ajunge la Timişoara la sfârşitul acestui an.

 

1 COMENTARIU

  1. in timp ce spitalele fac eforturi sa se doteze si sa ofere servicii le nivel corespunator, in Timisoara, in parteriat cu primaria se fac consultatii oftalmologice tip caravana, in corturi ce nu respecta nici cele mai mici conditii de igiena. nimeni nu stie cine sunt sau ce calificare profesionala au, dar sunt de zile bune cu corturi in toate pietele orasului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.