Pedelistul Popescu anunţă un posibil boicot în plenul CJ Timiş. Vezi care...

Pedelistul Popescu anunţă un posibil boicot în plenul CJ Timiş. Vezi care este motivul

1
DISTRIBUIȚI

Marin-Popescu

Învăţământul este o prioritate  în România doar la nivel declarativ, nu şi la nivelul susţinerii prin alocări bugetare, a avertizat astăzi consilierul judeţean PDL, Marin Popescu. Fost inspector şcolar judeţean, Popescu spune că la rectificarea de buget de mâine de la Consiliul Judeţean se aşteaptă ca primăriile PDL să primească bani puţini şi ca sumele alocate pentru repraţiile şcolilor să fie unele infime.  Popescu spune că veşnicele probleme ale şcolilor din România sunt prezente şi în Timiş.


Nedecontarea navetei elevilor şi a profesorilor, precum şi faptul că părinţii trebuie să scoată  bani din buzunarele lor pentru plata pazei  în şcoli sunt doar câteva din nedreptăţile care au loc an de an.  Anul trecut primăriile PDL au primit circa un sfert din suma  totală pentru rectificare, adică 560.000 de  lei noi, în condiţiile în care numai Jebelul a primit 16 miliarde, a acuzat Popescu.  Cât despre graba cu care consiliul judeţean votează rectificarea bugetară, Popescu spune că probabil aleşii se grăbesc să dea bani pentru reparaţii la şcoli. Mai mult, acesta spune că dacă cvorumul şedinţei va depinde de consilierii PDL nu este exlucs ca aceştia să părăsească şedinţa de mâine, asta în condiţiile în care mulţi aleşi judeţeni sunt plecaţi la stagii de pregătire.

 

1 COMENTARIU

  1. Off topic: Nu inteleg de ce mai trebuie mentionat „lei noi”, sau de ce unii inca prefera sa numere in miliarde sau milioane vechi. Leul este leu de ani buni deja, nu mai exagerati jucandu-va cu miliardele ca sa para mai multi bani. Adaptati-va prezentului,

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.