Percheziţii la contrabandişti. Polițiștii au confiscat marfă în valoare de peste 600.000...

Percheziţii la contrabandişti. Polițiștii au confiscat marfă în valoare de peste 600.000 de lei

0
DISTRIBUIȚI

perchezitii

Poliţiştii au descoperit, în cadrul unei acţiuni specifice de combatere a contrabandei, într-un sat, ţigări de 600.000 de lei, iar percheziţiile continuă, în prezent, în zonă, a declarat presei, astăzi, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, scrie Agerpres.

În baza unor informaţii privind depozitarea unor cantităţi considerabile de ţigarete de contrabandă de provenienţă extracomunitară în locaţii din zona oraşului Vicovu de Sus, poliţiştii suceveni de la posturile de poliţie, poliţişti de ordine publică, tehnicieni şi specialişti din Serviciul Criminalistic Suceava şi poliţişti de la Poliţia Oraşului Vicovu de Sus, sprijiniţi de luptători din Serviciul de Acţiuni Speciale Suceava, în noaptea de 27 spre 28 august, au procedat la exploatarea datelor deţinute şi au descins la o clădire din satul Laura, oraşul Vicovu de Sus.


În prezenţa proprietarului, în clădirea având ca destinaţie depozitarea de furaje agricole, au fost descoperite 108 colete conţinând peste un milion de ţigări de contrabandă, în valoare de aproximativ 630.900 lei. Proprietarul a declarat că nu ştia de prezenţa acestora, nu ştia în ce împrejurări aceste colete au ajuns în acel loc şi a fost de acord să predea organelor de poliţie respectivele colete conţinând ţigări de contrabandă.

În prezent, poliţiştii continuă activităţile operative în zonă, urmând a fi efectuate şi percheziţii în locuri în care există date şi informaţii că s-ar afla ţigări de contrabandă, dar şi alte bunuri şi documente ce ar putea proba activitatea infracţională a persoanelor implicate. Totodată, poliţiştii continuă cercetările privind ţigaretele identificate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.