Descoperirea surpriză legată de scandalul dintre clanurile ţigăneşti de la Lugoj care...

Descoperirea surpriză legată de scandalul dintre clanurile ţigăneşti de la Lugoj care agravează situaţia UPDATE 3 Decizia instanței

5
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-248811187">

mascati lugoj

Polițiștii de la Serviciul de Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Timiș împreună cu cei de la Investigații Criminale și de la Arme au descins, în această dimineaţă, la palatele celor doi lideri ai clanului țigănesc Viscol din Lugoj. Asta după ce , ieri, aceștia au atacat cu focuri de armă o altă familie cu care s-au certat din cauza căsătoriei unei pirande.  Boţ Iulian zis “Viscol, de 32 de ani, şi tatăl acestuia ”  Boţ Iulian zis “Costa”, de 53 de ani,  participă la percheziții, urmând ca ulterior să fie prezentați judecătorului cu propunere de arestare preventivă. În jurul caselor celor doi s-au strâns câteva  zeci de ţigani. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Cercetările au adus o surpriză pentru cei care au anchetat incidentul violent de ieri – arma cu care s-a tras nu a fost pistolul cu bile deţinut legal, ci unul cu glonţ. Anchetatorii iau în calcul chiar folosirea a două pistoale cu glonţ în scandalul de ieri. După ce au percheziţionat palatele şi limuzinele clanului,poliţiştii nu au găsit armele, dar au ridicat mai multe petarde şi cartuşe.

UPDATE 2 Autoritățile din Lugoj au vrut, inițial, să scape de dosarul „fierbinte” al clanului Viscol, luându-se în discuţie pasarea cazului la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş pe motiv că ar fi tentativă de omor pentru că s-a folosit în scandal o armă letală. Cum viaţa niciunuia dintre răniţi nu a fost pusă-n pericol, s-a stabilit ca dosarul să fie instrumentat la Lugoj. Cei doi suspecţi au fost audiaţi de procuror şi urmează să fie prezentaţi cu propunere de arestare preventivă Judecătoriei Lugoj.

UPDATE 3 :  Judecătoria Lugoj a admis cererea procurorilor de arestare a celor 2 suspecți care au primit mandate pe 29 de zile pentru ultraj contra bunelor moravuri, nerespectarea regimului armelor si munițiilor și loviri si alte violențe.  Cei aproximativ 50 de țigani adunați în apropierea judecătoriei au început să vocifereze la aflarea veștii, dar au fost ținuți de luptătorii S.A.S.

„”

5 COMENTARII

  1. Praf in ochi pt.imagine si pt.televiziuni… Nu se va intampla mare lucru,acesti paraziti ai societatii vor scapa ieftin… De ce nu i-a retinut si arestat pe loc daca s-a folosit un pistol cu glont ? Fac perchezitii dupa 2 zile de la incidente? Penibila lipsa de profesionalism si prostie cu carul,sau interese meschine. Nu fac diferenta dintre urmele lasate de un pistol cu bile si unul cu glont? Cine draq ii mai tine pe astia in politie…
    Rusine politiei din Lugoj.

  2. De ce nu se autosesizeaza parchetul in urma perchezitiilor si asupra averii acestora?? …valuta..aur…proprietati….masini de sute de mii de euro,ca au nu gluma,care e originea acestor averi??. Nici unul nu am vazut sa se trezeasca dimineata sa mearga in statia de autobuz si sa mearga la servici , sa plateasca taxe si impozite ca noi cetatenii acestei tari.Sunt tare curios cum si de unde au atitia bani?????dar ce mai conteaza ca, in continuare traim intr/o tara corupta,se stie fara sprijinul autoritatilor nu ajungeau la nivelul acesta de imbogatire.
    Cred ca daca s/ar afla nivelul de coruptie la care au ajuns aceste clanuri tiganesti ne/am minuna!!!!
    RUSINE RUSINE RUSINE!!!!!traim in continuare intr/o tara corupta la maxim!!!!!
    OAMENI BUNI TREZITI-VA!!!! E MAI MULT DECIT BATAIE DE JOC

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.