Percheziții la Stancu Scumpea după o anchetă bâlbâită în cazul bătăii între...

Percheziții la Stancu Scumpea după o anchetă bâlbâită în cazul bătăii între două clanuri de țigani. Vezi care sunt acuzațiile la adresa anchetatorilor FOTO şi VIDEO

5
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-845949455">

perchezitii scumpea 1

Poliția Timiș și procurorii încearcă să limpezească scandalul dintre cele două clanuri țigănești produs aseară pe strada Brașov din centrul Timișoarei. În această după-amiază, zeci de polițiști de la Investigații Criminale și Serviciul Arme, susținuți de două echipaje ale mascaților de la SIR, au descins la imobilele cu numerele 9 și 11 de pe strada Brașov, după ce s-au obținut mandate de percheziție pentru locuințele lui Stancu Scumpea, acuzat că a lovit cu toporul în față un adversar imobiliar din clanul Cârpaci. Polițiștii caută armele implicate în incident la 24 de ore de la producerea acestuia.

Perchezițiile sunt efectuate într-un nou dosar deschis pentru același incident de aseară. Asta pentru că, deși inițial s-a anunțat reținerea lui Stancu Scumpea și a fiului său Mihai pentru mai multe infracțiuni, urmărirea penală s-a început doar pentru ultraj împotriva subofițerului de jandarmi care a încercat să aplaneze scandalul și a tras două focuri de pistol în aer. Acest dosar a plecat astăzi de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș pe motiv că ar fi vorba de o tentativă de omor, însă cazul a fost restituit. Cum ordonanțele de reținere pentru cei doi au expirat, procurorii l-au pus sub acuzare din nou pe Scumpea și pe fiul său pentriu ultraj contra bunelor moravuri, însă între timp fiul a dispărut după ce a fost eliberat. Mai mult, concubina lui Stancu Scumpea a acuzat faptul că „azi, când am fost chemați la procuror, la dosar nu erau declcarațiile pe care le-am dat eu azi-noapte și nici cele ale vecinelor, în care spuneam cum ei erau 60 și au venit peste noi înarmați cu pari și sticle. Și procurorul s-a uitat și nu erau la dosar”.  La această oră, strada Brașov este blocată de poliție, nu mai puțin de 11 mașini ale MAI fiind în zonă. Perchezițiile s-au încheiat, iar Stancu Scumpea a fost dus din nou în arest sub escorta mascaților pentru că pe numele său a fost emisă o altă ordonanță de reținere pe 24 de ore, în cel de-al doilea dosar în care a fost pus sub acuzare.

5 COMENTARII

  1. Din păcate polițiștii nu sunt unica veriga in sistem, iar nuantele sunt clare in articol-probele se strang si in 24h si chiar mai mult…Efectiv pt fiecare intervenție a pol trebuie căutat nod in papura?Oare cum o fi constatat „doamna” ca acele decl lipsesc???Numa bine in cele 24 d ore a învățat si ea sa citească!!!

    • pt DEA tampito daca nu sti despre ce este vorba mai bine nu vorbi,si eu sunt doamna si stiu sa citesc foarte bine si nu eu am constatat,procurorul a constatat.altceva ma

  2. sa-i dati si domnului Dragos Bota un topor un freza data viitoare, sau poate ii asezati ochelarii un pic mai bine pe nas, ii faceti niste lentile de contact.

  3. @..unsclavnenorocit…Mai bine i- ti bagam tie un toiag prin ochiu maroo , asa ca atunci cand te plinbi prin TZGANIME , sa fii plin de kkat la cur , inputitule jegos !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.