Pirandele clanului Viscol, scandal la Poliţia Lugoj. Vezi cum au încercat inculpaţii...

Pirandele clanului Viscol, scandal la Poliţia Lugoj. Vezi cum au încercat inculpaţii să vrăjească instanţa VIDEO

4
DISTRIBUIȚI

lugoj palat

Vestea că Judecătoria Lugoj a decis, ieri, arestarea lui Boţ Iulian zis “Viscol” şi a tatălui acestuia  Boţ Iulian, zis “Costa”, după scandalul cu focuri de pistol, a stârnit nervozitatea membrilor clanului care au aşteptat toată ziua să afle verdictul. Cei doi nu au reuşit să convingă judecătoarea cu varianta lor, în care au susţinut că nu au nici o legătură cu folosirea pistoalelor cu glonţ, pe motiv că ei se plimbau pe stradă şi au apărut cei din clanul advers.


„Viscol” a susţinut că el a tras în aer cu pistolul cu bile de cauciuc, dar pentru că tremura nu ştia câte focuri de armă au fost. Cât despre tuburile de glonţ găsite la faţa locului, au susţinut că au auzit că ar fi fost un botez cu câteva zile înainte şi atunci s-ar fi tras. Nu au convins cu varianta aceasta şi  s-a decis arestarea lor pe 29 de zile. După câteva răcnete când au fost scoşi cei doi din sediul Judecătoriei Lugoj, pirandele s-au dat din nou în spectacol la sediul Poliţiei Lugoj. Când au ajuns maşinile Poliţiei au început să-i facă „animale sălbatice” pe mascaţi că nu le-au lăsat să stea în uşa sediului. După vreo oră, profitând de vânzoleală, au intrat pe holul de la intrarea în sediul Poliţiei Lugoj şi să strige că dacă nu-s scrise mandatele de arestare pentru cei doi de ce nu-i lasă liberi. A fost nevoie de apariţia mascaţilor de la Serviciul de Acţiuni Speciale pentru restabilirea ordinii, după acest incident, cei doi fiind transportaţi în arestul Poliţiei Timiş.

4 COMENTARII

  1. De ce nu se autosesizeaza parchetul in urma perchezitiilor si asupra averii acestora?? …valuta..aur…proprietati….masini de sute de mii de euro,ca au nu gluma,care e originea acestor averi??. Nici unul nu am vazut sa se trezeasca dimineata sa mearga in statia de autobuz si sa mearga la servici , sa plateasca taxe si impozite ca noi cetatenii acestei tari.Sunt tare curios cum si de unde au atitia bani?????dar ce mai conteaza ca, in continuare traim intr/o tara corupta,se stie fara sprijinul autoritatilor nu ajungeau la nivelul acesta de imbogatire.
    Cred ca daca s/ar afla nivelul de coruptie la care au ajuns aceste clanuri tiganesti ne/am minuna!!!!
    RUSINE RUSINE RUSINE!!!!!traim in continuare intr/o tara corupta la maxim!!!!!
    OAMENI BUNI TREZITI-VA!!!! E MAI MULT DECIT BATAIE DE JOC

  2. Prima si prima , ar fi bine ca Senatul si Parlamentul Romaniei sa adapte o lege , in privinta demostrarii a modalitatii de dobindire financiara a BURGHEZIEI(actuale) si atunci , sa fie luati la purificat , toata TZGANIMEA(asa zisa), a toarasilor securisto-comunisti si nomenclaturisti , sa demonstreze provenienta AVERILOR , ill dobindite(adica prin FURT) .

  3. Stimati cititori si cetateni , va reamintesc ca a fost demarata o ancheta privind provenienta bunurilor , averilor si a masinilor de lux care le detin aceste familii , In scurt timp vom scoate la iveala totul si vom proceda la sechestrare relativ confiscarea averilor si bunurilor in poses intre care si trei autoturisme de lux !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.