Poliţia Locală minte la ordinul primarului Nicolae Robu în scandalul cluburilor zgomotoase....

Poliţia Locală minte la ordinul primarului Nicolae Robu în scandalul cluburilor zgomotoase. Vezi cine i-a dat de gol

10
DISTRIBUIȚI

robu maini 14

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, le-a ordonat reprezentanţilor Poliţiei Locale să-i mintă pe ziariştii interesaţi să afle o informaţie de interes public. Concret, de luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale a fost instruit să spună că nu a mai fost realizat niciun control în locurile de distracţie din oraş, deşi în weekend-ul trecut au fost verificate 17 cluburi. „Nu am făcut verificări la cluburi în acest sfârşit de săptămână pentru că nu am primit nicio reclamaţie, am avut alte probleme de rezolvat”, ne-a răspuns vizibil încurcată Nicoleta Popa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale.


Ieri, viceprimarul Traian Stoia a dezvăluit, însă, că „au fost amendate mai multe cluburi, poliţia îşi face treaba în continuare, doar că n-au voie să comenteze cu presa sau ceva de genul ăsta. M-a sunat cineva să-mi spună şi mie”.

Vă reamintim că viceprimarul Stoia şi primarul Robu au avut o neînţelegere cu privire la cluburile din oraş. Viceprimarul Traian Stoia anunţa în urmă cu aproape două săptămâni că la patru cluburi din oraş le-a fost suspendată activitatea pentru 30 de zile pentru că numeroşi timişoreni au reclamat faptul că muzica e dată prea tare. Dar în urma unui sondaj pe Facebook realizat de Nicolae Robu, acesta a decis să redeschidă cluburile închise de Traian Stoia.

10 COMENTARII

 1. Ce poasta mincinoasta purtatoarea de vb a polutiei locale!Saptamana trecuta incepand de joi sa pus pe tapet actiunea de sambata noaptea a cluburilor de catre boul baltii Cojan &Co.Oricum e cam degeaba toata treaba !Marea actiune a fost un mare …fas…cei care trebuiau sa stie …stiau de ea (vezi Heaven ,Termal etc),doar prostimea gen Dark sau Cesena si-au rupt gatul.Data viitoare va fi aceeasi treaba tipica lacheilor locali ,insa probabil fara nici o sanctiune .Alocarea de sume in prostie pt aceasta pseudopolitie este la fel de folositoare precum banii aruncati pe acs polirecas.Apropo:pt cunostinta celor din prostia locala ,mesaje despre actiunea de sambata noaptea au inceput sa circule pe facebook de joi dupa amiaza….sunteti ieftini si fara valoare .

 2. Mai multe asociatii de locatari din Zona Soarelui am hotarat sa inaintam reclamatii scrise la Sectia 2 politie si primarie pentru zgomotul nocturn produs de Club Heaven.Daca o singura data Club Heaven va mai tulbura linistea in timpul noptii ,aceste reclamatii vor fi depuse la institutiile amintite.Sa vedem daca sesizarile facute in numele a sute
  de cetateni vor mai fi considerate „neintemeiate”.Propun si altor asociatii sa procedeze la fel.Evident,vom trimite si presei reclamatia cu nr. inregistrare etc.Cred ca aceasta e singura solutie pentru a determina institutiile cu pricina sa ia masuri eficiente.

 3. ..am mai trimis textul,dar vad ca nu e preluat,asa ca reiau…
  Cateva asociatii de locatari/proprietari din Zona Soarelui am hotarat sa facem reclamatie scrisa catre Sectia 2 politie si primarie impotriva Clubului Heaven care tulbura linistea nocturna .Daca acest lucru se va mai repeta,reclamatiile vor fi depuse la institutiile respective.Doar asa reclamatiile facute in numele a sute de cetateni nu vor mai fi considerate „neintemeiate”.Propun ca cei deranjati sa faca adresa in numele asociatiei/stampila/nr. locatari,altfel vom fi sfidati in continuare.Evident,am hotarat ca reclamatiile noastre cu nr. de inregistrare etc. sa fie trimise si presei.

 4. daca eu in circumvalatiunii pot sa aud muzica in noptile de weekend, cum se aude oare la blocurile de linga aceste cluburi? dupa cum comenta un cititor la un ziar, vedetele concerteaza la ora 2-3 noaptea, degeaba PL face control la ora 12-1 noaptea.

 5. NU vad pentru ce e nevoie de politia locala cand avem jandarmerie?treceti domnule atributiile politiei locale in competenta jandarmilor si ati scapat de cheltuieli cu salarizarea, echipamente si alte dotari tehnice.Si asa la politia locala vin sa se angajeze cei care au avut probleme cu terminarea unei scoli profesionale. Chiar va bateti joc de noi pe banii nostrii?

 6. pai parca se schimbase si purtatoarea asta de cuvant nu? de fapt problema e la mansarda individului din fotografie. in loc sa-i lase sa-si faca treaba si pe strada si in presa asa cum o faceau inainte, a ajuns sa-i batjcoreasca numai pt ca asa vrea el, si asa i se pare lui ca-l sapa unii d-acolo. or fi ei vai si-amar, dar macar pe ici pe colo mai faceau cate ceva. balamuc scrie pe fruntea lui 🙂

 7. Dragos , de ce nu le explici cititorilor tai ca mai bine ajunge in „hell” dl primar decat sa inchida „heaven” . Povesti vechi din vremea studentiei….asa ca dragi locuitori din Soarelui si Girocului , nu va faceti iluzii !!!!! Fiti fericiti ca nu va „gazeaza” vreo fabrica ca in Calea Lipovei si zona Umt .

 8. Am o rugaminte pt.DJ-ii de la Heaven sa dea sonorul putin mai tare pt.ca eu stau in zona Dacia si unele melodii nu le auzim prea clar !!!!

 9. Domnul primar se pare ca nu este de capul lui in functie si trebuie sa inchida ochii la tot felul de chestii pentru a-si multumi sponsorii. Ce alta explicatie ar putea fi pentru aceste porcarii???

 10. Si la No Name este la fel, nu se mai poate dormi in Soarelui noaptea de cel de acolo si de la Heaven. Mai este un lucru pe care nu il vede primarul si nici politia locala. Langa Heaven este zona de oprire interzisa. Cu toate acestea zilnic sunt parcate masini pe partea carosabila, ce apartin celor care vin la strand. Nu poti sa treci de ele, mai ales cand vin masini dinspre str.Soarelui-Cerna . Chiar nu trece pe acolo nici o masina de politie locala ? La fel se intampla si in complex parca str. Daliei. Daca vi spre Bv. Eroilor de pe Pestaolzi, de la farmacie este oprirea inerzisa sa se poata incadra la semafor autoturismele pe doua benzi. Cu toate acestea sunt parcate masini si pe stanga si pe dreapta care vin la baruroile si cofet[riile din zona.. Daca este aglomerat Bv, Eroilor spre str. Cluj, cei care vor sa o ia spre stanga spre Guban, nu pot sa faca acest lucru deoarece se sta doar pe o banda nu pe doua cum ar trebui, se stea 2 sau 3 semafoare ca cei ce fac dreapta sunt blocati, Masina politiei locale sta de obicei in zona, doar ca sa manance saorma nu sa ia masuri. Asta este, ce sa faci daca primarul nu circula pe acolo, la fel nici Cojan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.