Portughezul Jose Emilio Furtado a sosit la Timişoara şi urmează să fie...

Portughezul Jose Emilio Furtado a sosit la Timişoara şi urmează să fie testat de ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI

furtado

ACS Poli caută întăriri în atac chiar din Portugalia. Atacantul de culoare Jose Emilio Furtado a venit în ţară pentru a fi văzut de staff-ul tehnic al alb-negrilor. Dacă jucătorul de 30 de ani va corespunde cerinţelor lui Vali Velcea şi va trece cu bine de vizta medicală, va deveni jucătorul Timişoarei.

Jose Emilio Furtado a fost format la juniorii lui FC Porto, iar ultima dată a evoluat pentru AEK Atena. De asemenea, atacantul a mai jucat la Panachaiki, ŢSKA Sofia, Pacos de Ferreira şi Leiria. Managerul sportiv Călin Rosenblum spune că orice jucător nou va semna un contract abia după ce va fi văzut la lucru.


„Orice jucător va veni trebuie să îl vedem mai întâi, ca să ne dăm seama în cât timp ne putem folosi de el. Trebuie să facă vizita medicală şi dacă e sănătos, să joace un amical, nu neapărat unul contra unei alte echipe, ci şi un joc şcoală între jucătorii noştri sau contra juniorilor, dar trebie să îl vedem într-un joc. La fel se va întâmpla şi cu Julien Dragomir şi brazilianul Isaac Junior, în cazul lor cel mai probabil vom lua o hotărâre săptămâna aceasta. Jucătorul nou a venit abia astăzi în ţară”, a declarat Călin Rosenblum pentru Pressalert. Julien Dragomir este un atacant american de origine română de 20 de ani şi Vali Velcea îl testează deja de două săptămâni. Isaac Junior este brazilian, joacă mijlocaş stânga şi este la antrenamentele timişorenilor de o săptămână. În ceea ce îl priveşte pe Jose Emilio Furtado, oficialii ACS Poli au spus că mai doresc să aducă un atacant şi un fundaş central din străinătate după ce a picat transferul nigerianului Tony. Vali Velcea dorea un atacant olandez, Donny de Groot, dar se pare că oficialii bănăţeni s-au reorientat.

Sursa foto ro.stiri.yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.