Prefectul Dogariu scoate-n stradă Poliţia şi Jandarmeria ca să stăvilească furturile din...

Prefectul Dogariu scoate-n stradă Poliţia şi Jandarmeria ca să stăvilească furturile din mediul rural

4
DISTRIBUIȚI

masini politie

Plângeri legate de furturi – de asta a avut parte prefectul judeţului Timiş, Eugen Dogariu, în cadrul audienţelor pe care le-a efectuat în comune şi sate.  Pentru a preveni și a stopa fenomenul furturilor de cereale și cele din fondul forestier de pe raza județului Timiș, mai ales cele din zonele cu risc ridicat, Dogariu a organizat o ședință operativă de urgență alături de comandanții structurilor de ordine publică din județ.


Au participat comandanții inspectoratului județean de Poliție, ai Inspectoratului de Jandarmi Timiş , cât și ai Grupării Mobile de Jandarmi.  Ca urmare a discuţiilor s-a decis constituirea de echipe mixte mobile de patrulare în toate zonele județului, după un plan de acțiune aprobat de prefectul, pentru prevenirea situaţiilor de care s-au plâns cetăţenii. „Bilanțul acțiunilor de patrulare în echipe mixte va fi analizat periodic de către prefect alături de comandanții structurilor de ordine publică din județ, urmând a se lua măsuri de corelare a acțiunilor la nivel de județ, pentru prevenirea furturilor agricole, forestiere sau din gospodării”, mai anunţă prefectura.

4 COMENTARII

  1. Prefectul ar trebuii sa se autosesizeze si in cazul jafurilor de pe autostrazi, unde CNADNR a incheiat contracte de paza pe sume colosale cu firme care apartin interlopilor….banul public alimenteaza gruparile interlope….de ce acele. Contracte nu au fost facute cu politia romana? Stiu raspunsul, vor spune ca politia are lipsa de personal! Dar din acei bani se mai puteau forma minim 10 echipaje de politie dotate la standardw europene! Sa vedem cine isi permite sa fure cand stie ca exista politie din 10 in 10 km exact ca in tarile civilizate…..asa acum hotiu fura mana in mana cu firma de paza….rusine prefectului si rusine DNA care doarme sau are frica de RAO Security

  2. In italia nu exista BGS sau RAO , exista doar politia care monteaza inclusiv sisteme de alarma contracost firmelor care doresc protectie marita….in cazul in care se declanseaza alarma cel mai apropiat echipaj intervine….ei prind hotul si culeg probele ptr al infunda pe hot in puscarie. Si eu as plati ptr un asemenea sistem de paza , dar nu doresc sistem de paza facut de lumea intwrlopa….in felul acesta si politia romana ar avea bani ptr dotare si plata salarilor catre mai multi agenti de politie…..nu este posibil ca intr-un oras ca Timisoara firmele de paza sa aibe mai multi angajati decat are inspectoratul de politie

  3. Asta este rezultatul celor peste 20 de ani de distrugere sistematica a Politiei Romane.In conditiile in care legislatia s-a tot schimbat ,in bine pentru infractori,si in rau pentru politisti,in conditiile in care au aparut tot felul de ,,politii,,paralele,vezi ,,politia,,locala,care are buget de 3(trei) milioane de euro anual,iar IPJ-ul e plin de datorii,in conditiile in care maestrii INgas si Boc au taiat salariile politistilor,in conditiile subfinantarii si lipsei de dotare a Politiei Romane -s-a ajuns sa se ceara spaga motorina ca se se bage in masina de patrulare-, in conditiile campaniilor mediatice care au distrus sistematic imaginea Politiei Romane,a serialelor cu ,,Garcea,, si ,,plutoner Tuzgureanu,,in conditiile in care dupa 20 de ani de asemenea metode cetateanul se identifica mai degraba cu infractorul decat cu politistul,ei bine in toate aceste conditii si multe altele,Politia Romana a fost adusa la stadiul unui dulau de paza fara dinti.
    Si va fi tot mai rau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.