PREMIERĂ O mireasă merge la altar îmbrăcată într-o rochie din flori. Vezi...

PREMIERĂ O mireasă merge la altar îmbrăcată într-o rochie din flori. Vezi câte kilograme are „armura”

0
DISTRIBUIȚI

rochie din flori

Ioana Selner este prima mireasă din România care pășește în fața altarului într-o rochie numai și numai din flori. Sunt peste 3000 de flori și formează o adevărată armură, grea de peste 10 kilograme. Atelierul de Flori din Timişoara finalizează, astăzi, prima  rochie de mireasă alcătuită integral din flori naturale.


Rochia va fi purtată de mireasa Ioana Selner  pe toata durata nunţii ei şi reprezintă o premieră pentru România. Florile au fost alese de Anca Vlad din Olanda și Ungaria, joi. Montarea lor pe rochie a început vineri seara la ora 22. De 12 ore au avut nevoie Anca și cele 6 ajutoare pentru a finaliza rochia.  ”Avem emoții. Am gândit un model cu despicătură pe picior și cu spatele gol ca să fie mai confortabil miresei”, spune Anca Vlad. Echipa de la Atelierul de flori Timişoara se va confrunta cu cea mai mare provocare de până acum: să « livreze » mireasa îmbrăcată în flori  la biserică, unde o vor aştepta mirele, familia şi prietenii.

  “Rochia de mireasă trebuie să fie precum cea care o poartă, iar aceasta rochie mă reprezintă în totalitate : e inedită, elegantă şi atent lucrată”, spune Ioana Selner, fericita posesoare a rochiei de mireasă din flori naturale. Valoarea unei astfel de ţinute începe de la 3.000 euro, iar în funcţie de natura florilor şi complexitatea lucrării, poate ajunge până la 5000 de euro.

Anul trecut Anca Vlad, designerul Atelierului de flori a creeat o astfel de rochie pentru un târg de nunţi (cea care poate fi văzută în fotografii), însă prima mireasă din România îmbrăcată 100% în flori va fi Ioana Selner, care va ajunge la nuntă pe sagway (vehicul motorizat cu două roţi, având o axă care se echilibrează folosind giroscoape şi senzori de înclinare), îmbinând astfel ineditul cu eficienţa în ceea ce priveşte transportul acestei deosebite rochii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.