Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, părăsit de unul dintre consilierii personali. Vezi unde...

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, părăsit de unul dintre consilierii personali. Vezi unde pleacă şi cine este posibilul înlocuitor

0
DISTRIBUIȚI

VIO BOTA011.JPG

Viorel Bota nu mai este, oficial, de la 1 septembrie, consilierul personal pe probleme de transparenţă decizională, comunicare, imagine şi reprezentare externă al preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş, pesedistul Titu Bojin. Oficial, Bota a fost transferat pentru un an de la consiliul judeţean ca şef de departament regional al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Comunicaţii. El va coordona activitatea din Timiş, Arad, Caraş-Severin, Hunedoara, Mehedinţi, Gorj şi Dolj. După ce la un moment dat şi-a răcit relaţiile cu senatorul PSD Ilie Sârbu al cărui consilier şi purtător de cuvânt a fost la PSD Timiş, Viorel Bota s-a apropiat de Bojin, fiind unul dintre cei care i-a coordonat campania în timpul alegerilor care l-au propulsat în fruntea Consiliului Judeţean Timiş.

Numit consilier personal al lui Bojin, Viorel Bota a dat în iunie un semn clar al neînţelegerilor cu cel pe care-l sfătuia, publicând pe blogul său un atac extrem de dur inclusiv la adresa şefului său pe tema politicilor culturale.


„Personal, am inițiat o serie de discuții și întâlniri între oameni de cultură din Timișoara și reprezentanții CJT, însă toate propunerile serioase și solide venite din partea unor scriitori, regizori de film, producători de spectacole de jazz, etc s-au lovit de dezinteresul și – îmi permit să spun – lipsa crasă de cultură a decidenților și a unor funcționari publici. Nu vreau să intru în foarte multe detalii, însă opinia publică trebuie să știe că Timișul a ratat, în această vară, o conferință internațională a televiziunilor publice din Europa Centrală și de Est, care putea fi organizată cu o o contribuție financiară minoră din partea CJT și a Primăriei”, a comentat Bota, care, între timp, şi-a reîncălzit relaţiile cu senatorul Ilie Sârbu. Fostul jurnalist Viorel Bota va începe munca ca şef de departament regional de luni. În locul lui Bota la Consiliul Judeţean Timiş este vehiculat numele lui Alexandru Chirilă, fost ofiţer al celebrei UM 0215 şi actual consilier al primarului Robu, care înainte a fost, pentru o perioadă, consilier personal şi al fostului şef al CJT, pedelistul Constatin Ostaficiuc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.