Primul plan anunțat de șeful Direcției Fiscale Regionale: concedierile. Câţi finanţişti din...

Primul plan anunțat de șeful Direcției Fiscale Regionale: concedierile. Câţi finanţişti din vestul ţării rămân fără loc de muncă

0
DISTRIBUIȚI

IMG_0732

Judeţul Hunedoara a pierdut sediul Direcţiei Regionale Vest, dar s-a ales cu şeful instituţiei. Este vorba despre Lucian Heiuş, fostul şef al fiscului hunedorean, care va conduce Direcţia Regională Timişoara, despre a cărui numire PRESSALERT.ro a anunţat în exclusivitate.


Noul director a adus, astăzi, în cadrul Colegiului Prefectural, şi o veste proastă pentru 179 de finanţişti din judeţele Arad, Hunedoara şi Caraş – Severin, care vor rămâne fără loc de muncă după desfiinţarea celor trei sedii ale Finanţelor Publice. „Totuşi, niciun angajat din Timişoara nu va fi disponibilizat, din contră, numărul angajaţilor va creşte cu 100, care vor fi preluaţi din cele trei judeţe. În total, Direcţia Regională Timişoara va avea 2.277 de angajaţi. În cel mult o lună vom construi prima direcţie regională, cu noi se face primul experiment al procesului de regionalizare, iar dacă vom duce totul la bun sfârşit, restul direcţiilor vor fi mai uşor de realizat, mai ales că sunt mai mici decât Direcţiile Regionale Fiscale”, a explicat Lucian Heiuş.

Şeful Direcţiei Regionale Timişoara le-a atras atenţia angajaţilor încă din primul moment în care a ajuns în oraşul nostru că stabilirea acestui sediu în judeţul Timiş „înseamnă o mare răspundere, nu trebuie să dăm dovadă de aroganţă, să tratăm de sus celelalte trei judeţe, ci suntem nişte slujbaşi ai lor, trebuie să-i ajutăm în orice problemă pe care o au”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.