Robu despre cei nemulţumiţi de zgomotul de la cluburi: „Mai puţin şi...

Robu despre cei nemulţumiţi de zgomotul de la cluburi: „Mai puţin şi ne trezim că avem reclamaţii privind clopotele de la biserică”

16
DISTRIBUIȚI

nicolae robu si nicu cavaci chitara

Nici bine nu a ajuns în Timişoara că primarul Nicolae Robu a şi întocmit hârtia care va face legea atunci când vine vorba de patronii cluburilor.  În timpul vizitei de pe şantierul Michelagelo, edilul a explicat că deja hârtia a fost trimisă către patronii care o vor semna şi implicit se vor angaja să respecte pragul de poluare fonică admis de lege. Vă reamintim că viceprimarul Traian Stoia a emis un act prin care suspenda activitatea cluburilor  D’arc, River Deck, Insomnia,  Le Cinema, Heaven şi Jazzissimo pentru 30 de zile, după care edilul şef Nicolae Robu a anulat dispoziţia printr-un sondaj pe Facebook. Întrebat dacă nu cumva a subminat autoritatea vicelui prin acţiunile sale, Robu a dat asigurări că nu şi că desigur că mai apar şi astfel de situaţii cu neînţelegeri, dar că apele sunt cât se poate de limpezi în instituţia de pe Loga.


Legat de viitorul cluburilor chestionat dacă se vor face măsurători privind poluarea fonică şi dacă patronii cluburilor se pot aştepta la amenzi, Robu s-a ferit să răspundă. Primarul ia luat în râs pe timişorenii deranjaţi de zgomot, spunând că „mulţi oameni sunt deranjaţi de multe chestii, mai puţin şi ne trezim că avem reclamaţii privind clopotele de la biserică”.   Primarul a dat asigurări că a luat decizia redeschiderii cluburilor în baza mai multor argumente, nu doar a celor de pe Facebook.

16 COMENTARII

 1. 20 ANi nu s-a interesat nimeni de activitatea marelui primar ciuhandu ,care a reusit SA duca acest oras de pe locul 2 pe 17 ,acum il urmarim pe robu si la baie ce face….

  • si Ciuhandu a fost o carpa de primar,dar asta-i o caricatura de om,de la cum se’mbraca,cum vorbeste la cum se vopseste si isi penseaza sprancenele.Asta numeste el comparatie !!! pai una-i sa-si bage si sa-si scoata „interlopii” scarbavnicu’ madular pe terase ,morti de beti si pisati pe ei si alta-i alta 😉 intru’un cuvant :ZDREANTA !

 2. Daca argumentele solide vin de la consilierea pitzipoancelor si a „binevoitorilor” protejati , inteleg de ce nu pot fi amintite. Cu scuzele de rigoare, dar persiflarea cu „zgomotul” clopotelor bisericilor e nepotrivita si sfideaza un sentiment al populatiei cu drept la trai civilizat.

 3. Robu este un badaran cu parul vopsit trufas si zelos care traieste intr-o lume virtuala pe Facebook !!! sunt convins ca in fata locuintei lui nu trege nimeni nici clopote si nu se aud basii de la boxele vreunui bar, club sau terase ! mai mult chiar, acum ca este primar dupa ce intempestiv a refacut trotuarul si covorul asfaltic la sediu de partid PNL pe strada Vasile Alecsandri din Timişoara ( bani aruncati pt. ca oricum din toamna intra in amenajare toata zona Piata Unirii), de curand isi amenajeaza si zona unde locuieste desi sunt multe alte prioritati de facut pt Mun.Timisoara. Robu nu a manifestat acelasi interes si pt.
  refacerea trotuarelor de pe strada Matei Corvin tot din Piata Unirii depilda care sunt realmente distruse.

 4. In nici o tara civilizata nu am auzit asa ceva!inchiderea cluburilor pe 30 de zile!Intr-adevar zgomotul trebuie sa se incadreze si să respecte pragul de poluare fonică admis de lege..dar de aici pana la a inchide,mi se pare penibil si de prost gust!!Hai sa inchidem tinerii in casa,ca si asa i-am izgonit din tara datorita calitatii vietii de la noi..

 5. E normal să fie reclamații. Dincolo nu găsești cluburi lângă casa omului, ci în afara orașului. Nu e nimeni obligat să suporte muzica iar clopotele nu bat toată noaptea!

 6. pai este normal ca biserica sa bata clopotele intr-un oras? vin turcii?

  nu stiu cum sa spun dar de multi ani catedrala nu mai bate clopotele la fiecare sfert de ora iar la ora fixa sa bata intr-un numar corespunzator orei.

 7. LA BISERICA DE PE sAGUNA,CLOPOTELE BAT DIN SFERT IN SFERT DE ORA!CINE SUFERA DE INSOMNII DE TREZIRE CE FACE DOMNULE PRIMAR?N-ATI VREA SA VA MONTATI UN ASEMENEA CLOPOT SUB FEREASTRA CASEI DOMNIEI VOASTRE?CHIAR ASA VA-TI VAZUT CU SACII IN CARUTA SI PERSIFLATI PE TOATA LUMEA!

 8. Pana la urma tot nu am aflat care sunt argumentele oficiale pentru redeschiderea cluburilor cu pricina… Se intoarce primarul de la Mamaia la Timisoara (precis cu avionul, nu cu trenul) pentru o singura zi (apoi se intoarce la Mamaia) pentru ca a citit ceva pe Internet (eventual pe Facebook) sau pentru ca a fost chemat la ordin de o persoana pe care nu o poate refuza, ca doar nu si-a facut campanie pe banii sai si nici nu a candidat ca independent?….
  Mister adanc …

 9. Dle Robu ,ne persiflati „golaneste” pentru ca vrem sa dormim noaptea.Inccalificabil !
  …un singur sonometru la politia din Timisoara?Intrati pe internet(ca tot sunteti maaare amator !) si vedeti ca pretul unui sonometru e mai mic decat pretul unei minunate frunze dintr-un minunat palmier din minunatul oras condus de un minunatul primar de care ne tot minunam…

 10. V-as intreba eu, in mod special pe cei care criticati, de cate ori ati fost consultati de fosta administratie?…. sau cati actuali primari de municipii fac ceea ce face actualul primar?…se consulta cu noi toti fie si pe facebook pentru ca suntem mult mai multi acolo decat la sedintele din primarie.Deci…. in concluzie actualul primar ne intreaba ce vrem,dupa cum vedeti si tine cont de parerile noastre (vezi decizia despre cluburi) si mai ne si prezinta periodic …..amanuntit chiar……..cum decurg lucrarile, ce decizii se iau sau trebuiesc luate s.a.
  Adica chiar mi se par aberante unele comenturi ….dar in fine nu este padure fara uscaturi (dar pe aici uscaturile sunt chiar putrede rau de tot…..dar toate la timpul lor..:))) )

  • Sa-ti umlu gura cu cacat si lui Robu.
   Va-n gura cu cluburile voastre de handicapati.
   Din ce puxx mea traiti si aveti bani si de cluburi.
   Voi sunteti scursura societatii

 11. DOMNULE PRIMAR VA ROG SA FACETI LEGI SI PENTRU ROMMI ,TIGANI NU SE POATE EI AU LEGILE LOR SI NU RESPECTA LEGILE NOASTRE.AJUNG LA SPITAL CU NERVII NU TE POTI ODIHNI,NOI LUCRAM EI SUNT IN CONCEDIU TOT TIMPUL.LEGEA 61 NU STIU CINE A SCHIMBAT O DE LA ORA 113 -14 NU SE POATE.LUCRAM SI DE NOAPTE ,AVEM BATRANI.VA ROG SA FACETI CEVA POLITIA NU POATE FARA LEGI ADEVARATE.VA MULTUMESC

 12. AM UITAT IN ORICE TARA CIVILIZATA NU FAC TIGANII LEGILE LOR AU VENIT ACASA SA ISI FACA DE CAP SI SA NE TERMINE PE NOI CU NERVII.IN ITAALIA SI FRANTA RESPECTA LINISTEA LA PROSTII DE NOI NU.NU AVEM LEGI PT EI?VOI VENI IN AUDIENTA LA PRIMARIE LA DUMNEAVOASTRA IMI IAU ZILE DE CONCEDIU SI DORM IN FATA USI LA INTRAREA IN PRIMARIE VA MULTUMESC DACA CITITI MACAR CE V AM SCRIS.SHIMBATI LEGEA 61 CU LINISTEA PUBLICA NU SE POATE SA ASCULTI MUZICA FARA SA VREI SI SA ZICA CA EU SUNT NEBUNA EL FACE CE VREA

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.