Robu despre implicarea sa la ACS Poli: „Banii publici trebuie cheltuiţi cu...

Robu despre implicarea sa la ACS Poli: „Banii publici trebuie cheltuiţi cu folos şi eu trebuie să am grijă ca cei implicaţi să ia măsurile necesare”

0
DISTRIBUIȚI

nicolae robu poli

Primarul Nicolae Robu a vorbit  despre echipa de suflet, ACS Poli, finanţată din bani publici cu opt milioane de lei, dintre care aproape șase de la instituţia pe care o conduce, luni seara, la Tele Europa Nova. Robu a devenit mai împăciuitor şi spune că nu se va implica direct în chestiuni tactice.

Robu spune că nu va dicta schimbările, în stilul consacrat de Gigi Becali, patron însă pe propria investiţie la Steaua, club nesusţinut din bani public.


Edilul spune că va veghea doar ca banii contribuabilor să nu fie risipiţi. „Eu nu voi hotărî tactica echipei, care sunt schimbările. Banii publici trebuie cheltuiţi cu folos şi eu trebuie să am grijă ca cei implicaţi să ia măsurile necesare”, a declarat primarul în emisiunea Liga de Vest. Cu toate acestea, microbistul din primarul liberal a ieşit la iveală când a spus că îi displace jocul prestat de alb-negri. Robu vrea un joc mai ofensiv. „Nu mă mulţumeşte jocul, noi trebuie să avem mai multe faze de poartă. Szekely nu poate primi mingea trei ori şi să dea patru goluri. Oamenii iubitori de Poli trebuie să vadă şi un joc atractiv”, a spus primarul Timişoarei.

Conducătorul urbei a fost întrebat şi de acuzaţiile de blat apărute în presa online din Timişoara. Edilul a explicat în stilu-i caracteristic că persoanele care lansează asemenea acuzaţii nu au „dragoste de Poli”, o sintagmă din ce în ce mai des folosită de primar în discursul său. „Vă daţi seama ce dragoste de Poli pot să aibă oamenii care spun aşa ceva. Prostii! Ce, nu ne-am străduit să punem mingea în plasa celor de la Botoşani? Să fim serioşi”, a mai completat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.