Robu recunoaşte: Şanse mici să se redeschidă podul Michelangelo în septembrie. Care...

Robu recunoaşte: Şanse mici să se redeschidă podul Michelangelo în septembrie. Care este explicaţia

0
DISTRIBUIȚI

ridicarea podului02_resize

Veşti proaste pentru şoferii din Timişoara! Dacă până acum autorităţile locale sperau ca Podul Michelangelo să fie redeschis traficului până la sfârşitul lunii septembrie, astăzi, primarul Nicolae Robu, care a vizitat din nou şantierele din Timişoara, a fost sceptic în legătură cu această idee. Edilul şef s-a arătat mulţumit de modul în care au evoluat lucrările la Podul Michelangelo, însă a explicat că „nu ştim dacă vom putea să deschidem circulaţia peste pod până la sfârşitul lunii septembrie pentru că ar fi necesar să ajungem într-o fază avansată şi cu subpasajul propriu-zis.


Şi acolo stăm foarte bine, pereţii laterali sunt făcuţi, mai trebuie să comandăm grinzile şi apoi se va putea deschide traficul pe direcţia sud – nord, pe direcţia est – vest nu se va putea circula decât atunci când subpasajul va fi gata”.

Primarul Timişoarei i-a transmis lui Marius Scorobete, şeful de şantier de la Michelangelo, ca nu cumva să se trezească peste şapte ani că podul nu a fost bine consolidat şi va trebui să-l reabiliteze din nou. De asemenea, i-a solicitat să-i mobilizeze pe muncitori la maximum în perioada următoare pentru că se apropie toamna. Marius Scorobete a adăugat că de mâine va începere operaţiunea de lăsare a părţi centrale a podului, iar de luni vor fi ridicate părţile laterale ca să se facă lucrări de consolidare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.