Robu vrea sistem de vot hi-tech pentru consilierii locali. Motivul dorinței sale

Robu vrea sistem de vot hi-tech pentru consilierii locali. Motivul dorinței sale

1
DISTRIBUIȚI
sedinta festiva16_resize
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Un sistem nou de vot şi aer condiţionat performant chiar dacă va fi obţinut prin sponsorizări – asta a promis solemn astăzi edilul şef Nicolae Robu. Noile dotări vor fi disponibile cel târziu anul viitor de Ziua Oraşului. Supărarea edilul şef a vine după ce, la ultimul plen, un vot al viceprimarului Traina Stoia nu a fost numărat la un proiect privind administrarea cimitirelor.


Robu a explicat că „atunci când un vot e dat valid şi cineva nu e mulţumit de rezultatul lui putem spune că e repetare de vot. Atunci când un vot e dat şi sistemul nu funcţionează votul este nul”.  Deşi este informatician, Robu s-a plâns că nu poate face nimic şi că aşa cum maşina cu care se deplasează face parte din moştenirea bună de pe vremea lui Ciuhandu, sistemul de vot face parte din moştenirea rea.  Cât despre compania care va face sponsorizarea de dotare cu aer condiţionat, Robu nu a a oferit detlaii. Vă reamintim că şi rectoratul Politehnicii a fost iluminat cu 50.000 de euro ca o donaţie din  partea companiei AEM.

1 COMENTARIU

  1. lasa’ ca stim noi cum e cu voturile lui robu. vrea sa faca ca pe cartea cu moace, sa stearga cu un click pe aia care comenteaza impotriva

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.