Șeful Poliției Lugoj și alți patru ofițeri, cercetați prealabil după scandalul cu...

Șeful Poliției Lugoj și alți patru ofițeri, cercetați prealabil după scandalul cu împușcături dintre clanurile țigănești

3
DISTRIBUIȚI

claudiu chebici

Comisarul-șef Claudiu Chebici, șeful Poliției Municipiului Lugoj, adjunctul acestuia și șefii birourilor de Investigații Criminale și Ordine Publică, precum și un ofițer din cadrul BIC Lugoj, vor fi cercetați prealabil în urma controlului intern al Poliției Timiș, declanșat după scandalul cu împușcături dintre două clanuri țigănești.


Vă reamintim că membrii clanului „Viscol” au atacat cu focuri de pistol pe cei din clanul Mihai pentru o datorie mai veche, un bătrbat ajungând să aibă răni prin împușcare la ambele picioare. Investigațiile ulterioare au stabilit că în incident au fost folosite două pistoale cu glonț, care nu au fost găsite încă. Ancheta internă a scos la iveală faptul că polițiștii de acolo nu au luat nicun fel de măsuri pentru a preveni incidentul și nici nu au cules informații de interes operativ despre cele două clanuri. Din această cauză, conducerea Poliției Timiș a dispus cercetarea prealabilă a celor cinci pentru neglijență manifestată în îndeplinirea îndatoririlor de serviciu sau a ordinelor primite de la superiori. Urmează să fie constituite echipe care să-i cerceteze pe polițiști, iar ulterior aceștia să ajungă în fața Consliului de Disciplină a Poliției Timiș.

3 COMENTARII

  1. cristian, esti prost informat, pe ei nu ii cerceteaza pentru ca nu si-au facut treaba, pe ei ii cerceteaza pentru ca i-au arestat!!! nu intelegi ca la noi tiganii schimba sefii politiei dupa cum le pica lor bine, sa nu fie deranjati?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.