Şeful Poliţiei Rutiere Timiş şi-a făcut în faţa instituţiei parcare ilegală pentru...

Şeful Poliţiei Rutiere Timiş şi-a făcut în faţa instituţiei parcare ilegală pentru maşina personală. Vezi explicaţia acestuia

17
DISTRIBUIȚI

politia rutiera parcare

O parcare ilegală, cu dedicaţie, a apărut chiar în faţa Poliţiei Timiş după ce în fostul sediu al SRI s-a mutat Serviciul Poliţiei Rutiere, condus de comisarul şef  Marcel Crăciunescu. Acesta este soţul consilierei judeţene Gabriela Crăciunescu, unul dintre oamenii de încredere ai şefului PSD Timiş, Titu Bojin.


Din dispoziţia acestuia, pe una dintre laterale, a apărut peste noapte o structură metalică şi o prelată, sub care este parcată maşina personală a şefului Poliţiei Rutiere, când acesta vine la serviciu. Nici măcar inspectorul şef al Poliţiei Timiş sau adjuncţii acestuia nu au astfel de parcare „privată”. Sub prelată mai stă din când în când şi un Duster al Poliţiei Rutiere, asta deşi parcarea interioară a Poliţiei Timiş este la doar câţiva metri. Conform site-ului Primăriei Timişoara, IPJ Timiş nu a solicitat nici un fel de aprobare pentru umbrarul construit pe domeniul public. Cu toate acestea, comisarul şef  Crăciunescu a declarat pentru PRESSALERT.ro că „există documentaţie depusă la primărie pentru această construcţie. Am făcut această amenajare pentru cei care vin în vizită la cei de la arest să poată să stea la umbră. Urmează să fie făcute noi amenajări de către Primăria Timişoara pentru 32 noi locuri de parcare. Am discutat personal cu primarul Robu. Lucrările vor fi făcute când vor exista bani”.

17 COMENTARII

  1. ii doare la banana per alde astia..construiesc pe domeniul public fara pic de jena.Care-i diferenta dintre tiganii cu palate care construiesc -la ei in curte -si asta care construieste fara autorizatie pe domeniul public?Ce exemple dau autoritatiile ? Daca iti pui o reclama fara autorizatie imediat apar maidanezii si-ti dau amenda. Daca imi fac o asa constructie ca seful de la rutiera -pe domeniul public ce amenda as primi?El a primit amenda ,ca pana la urma tot n-am inteles?..Are sau nu autorizatie de constructie la ghereta aia?Apropo ,cei care asteapta la umbra se urca pe masina lui?

  2. Un papagal care se milogeste de cativa ani sa ajunga si el un pui de sef! Spagar fara margini, culmea si cu colegii!!!!! Nevasta-sa activista PSD, normal ca l-a impins cu pilangiul Bojin in functia asta! El altfel nu are niciun merit, nimic nu il recomanda ca sef! Dar asa e in politie! Sa il vezi ce mare se da pe la Poli la meci la tribuna! Sta ca un soricel la curul lui Sorin Munteanu, seful I.P.J. Tipic pentru USL-isti. Sot-sotie, de la POnta-Daciana Sarbu la Ramona Manescu cu sotul primar!!!!

  3. Acest individ are impresia ca poliția Rutiera e mosia lui. Si nu se opreste aici. Are pretenții sa ajungă cel puțin adjunct dacă nu inspector șef! Face abuzuri in nestire. In cazul sau traficul de influenta e dus la nivel de arta, dar el da lecții de moralitate subordonatilor. Biroul control intern ce face? alo, trezirea!!! Si binenteles ca nimeni nu se atinge de el deoarece e protejatul lui Bojin… Am scăpat de jegurile din pdl si am dat de gunoaiele din USL. Ne meritam soarta !

  4. La indicatorul cu accesul interzis, cu excepția MAI, modificati fratilor cu excepția MAR. Dacă tot are tm-01-mar…
    Bravo Dragos. Ai cohones. Așa si trebuie făcut cu oameni de acest gen care se cred intangibli. Oricum nu te aștepta la vreun feedback ca nu va fi nimic. Câinii latra…

  5. Prostii intre ei. Primul gest facut Craciunescu&Craciunescu dupa alegeri a fost sa isi cumpere masini Mercedes de la Mircea Stoian de asta au numere de Cluj. Bine Bojine. Adam Craciunescu are legatura cu astia doi Craciunescu?

  6. Cica a facut-o pentru cei care vin in vizita la arest. Dar ce treaba are Craciunescu cu arestu? Si daca ar fi asa ce cauta masina lui acolo?
    Asteptam sa-l amendeze Primaria, la fel cum ar fi facut-o in situatie asemanatoare cu oricare cetatean al orasului, iar conducerea Politiei Timis sa dispuna cercetarea acestuia intrucat a cauzat astfel prejudiciu de imagine institutiei. Sa-l vedem si pe asta sanctionat, ca nu-i mai ajungi la nas nici cu o prajina de…

  7. Ma intreb daca le-a dat dispozitie scrisa sau doar verbala ajentilor de circulatie sa nu cumva sa amendeze pe titu bojin si pe ceilalti escroci cu functii de la CJT. Ma intreb daca ajentii au tupeu sa constate infractiuni le legea circulatiei pe drumurile publice savarsite de escrocii cu functii de la pute…re. Va mai aduceti aminte de Bolbos Florin ce le-a facut celor doi ajenti de la lugoj pt ca si-au facut treaba si si-au permis sa-l amendeze pe soferu lu Pacala. Eu in locul ajentilor cand i-a chemat la el in birou, ii fuxxm lu Bolbos un dos de palma, o flegma in frunte, il bagam in pizxx masii si imi dadeam demisia.
    Ehee drajii mosului in ziua de azi trebe sa fii domn cu escrocii altminteri ramai fara servici. Ceea ce e anormal e normal, pe cand ce-i normal e anormal, si cele mai multe tarfe nu-s femei, cum ar zice cantecu…

  8. 8 din 10 șoferi pe care ii oprim apelează la Marcel Craciunescu pe telefon. In câteva rânduri’ pentru ca nu am vrut sa vorbim la telefon, acest Craciunescu ne-a spus după o ședința ca ne muta la posturi de politie comunale dacă mai avem „tupeul jegos” de a refuza sa vorbim cu acesta la telefon de pe telefonul contravenientilor.

  9. Ce ma intreb, armata de meseriași de la DGA cu ce dracu se ocupă???
    Salarii bune, mașini pentru plimbare mai ales in interes personal dar de facut treabă, s-a uitat demult :((

  10. Din cate se vede pana acum DGA-ul este doar pentru agenti, pe ofiteri nu-i intreaba nimic, se face ca ploua.
    Sa vedem daca conducerea din Politia Timis are curaj sa-l ia la rost pe arogantul asta.

  11. POATE AR FI CAZUL DOMNULE BOTA SA INVESTIGATI SI CUM ACEST DOMN ISI TRAFICHEAZA INFLUENTA PENTRU CA FIICA DUMNEALUI SA PROMOVEZE EXAMENELE DE LA FACULTATEA DE DREPT DIN TIMISOARA. MAI EXACT DOMNUL COMANDANT TRIMITE CARTILE DUMNEALUI DE VIZITA PROFESORILOR DE LA DREPT CU MULTUMIRI DE RIGOARE NOTATE PE SPATE……

    • groza calin la mine an sat jamu mare s-a aciuit o familie numeroasa cu trei baieti care la randul lor au si ei fam. copii si sotii chiar si sora tatalui cu fam. s-au mutat de la Atentie!!!!!!!de la BAIA DE ARAMA JUD. MEHEDINTI SI AU DESCHIS MAI MULTE AFACERI AU AN COMUNA SI DOUA SATE(LANTUNAS SI CLOPODIA CATE UN BIRT CU DISCOTECA FAC TRAFIC CU LEMNE CACI SN ZONA SUNT MAI MULTE PADURI (CLOPODIA.LANTUNAS FOROTIC)VAND LEMN LA NEGRU AU CIRCULAR FAC CHERESTEA ACHIZITIONEAZA SI FIER VECHI LA INTRARE AN COM. JAMU MARE ESTE UN SINGUR BLOC CU UN ETAJ S-au extins pe cateva hectare fara a plati vreun impozit politia nu-i calca caci se lauda ca al au an spate pe SUBCOMISRARUL DE LA CERCETARI PENALE AN CADRUL SERVICIULUI RUTIER TIMIS JIANU CLAUDIU ORIGINAR TOT DIN BAIA DE ARAMA JUD. MEHEDINTI CICA IAU FSCUT SI ASTUIA O VILA CACI AU FIRMA DI DE CONSTRUCTII LA POIANA BRASOV CATA UMILINTA TOVARASILOR MILITIENI PANA UNDE ARE PICIOARE LUNGI CORUPTIA SI SPAGA PE ASTIA NU-I VERIFICA NIMENI????????

  12. Raman surprins sa aflu ca Marcel Craciunescu este seful Politiei. La faculate (la seral) era zero barat. Dar si mai surprins sunt sa aflu ca sotia lui din manicurista a devenit consilier judetean. Ce poate consilia cu astfel de „specializare”?

  13. Daca faci o mie de fapte bune si una rea, toata lumea o vede doar pe cea rea. Multa rautate in jurul nostru… Din punctul meu de vedere domnul Craciunescu este un bun manager, pe langa alti manageri din institutiile publice. Hai sa ne uitam mai atent la persoanele promovate in locuri mult mai importante si sa criticam acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.