Singura condiţie pe care Torje trebuie să o accepte ca să joace...

Singura condiţie pe care Torje trebuie să o accepte ca să joace la ACS Poli

1
DISTRIBUIȚI

torje poli

Timişoreanul Gabriel Torje este în continuare fără echipă, deşi a trecut deja jumătatea lunii august. Vali Velcea spune că mijlocaşul dreapta ar fi foarte util la ACS Poli dacă ar accepta un salariu redus faţă de cât a câştigat în ultimele sezoane.

Gabriel Torje a jucat în ultimul sezon la Granada, în Spania, sub formă de împrumut.


Ibericii nu au mai dorit să îl păstreze pe internaţionalul român şi în acest sezon. De asemenea, nici formaţia de care aparţine timişoreanul nu îl doreşte. Cei de la Udinese nu l-au inclus în lista lotului, astfel că Torje a rămas fără echipă până în acest moment. Jucătorul este impresariat de Cristea Opria care a spus că îi caută echipă în Anglia, dar până acum nu s-a concretizat nicio mutare. „Torje este o opţiune pentru mine, dacă îşi va coborî ştacheta lui. La Timişoara eu îl primesc cu braţele deschise”, a spus Velcea, întrebat dacă şi l-ar dori pe Torje. La ACS Poli plafonul salarial se învârte la circa 5000 de euro, astfel că e lesne de înţeles la ce ştachetă se referea antrenorul principal. Gabriel Torje are 24 de ani şi este o prezenţă constantă a naţionalei României. Torje este un produs al fotbalului timişorean şi a debutat la 16 ani la prima echipă a lui Poli, sub comanda lui Gică Hagi. Evoluţiile sale bune au atras atenţia celor de la Dinamo. Când l-au transferat în 2008 Vasile Turcu, atunci acţionar la „câinii roşii”, a exclamat exuberant: „Am luat inima Banatului!”.

1 COMENTARIU

  1. A luat inima tradatorului, a plecat pe furis noaptea ca un hot, piticul betiv si tadator, sa mearga unde vrea si sa ne lase, n-aveam loc pentru oameni care vin aici doar sa se ridice si sa-si faca un nume si dupa aia sa tradeze la adapostul intunericului si sa fuga la cateii aia turbati. Oare de ce nu-l mai vrea nimeni…? De ce nu merge sa se milogeasca de Dinamo sa-l primeasca inapoi, sau tinand cont pe ce loc e Dinamo acum si cum evolueaza nu mai prezinta interes…?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.