Sinucidere şocantă – un timişorean şi-a tăiat gâtul desupra unui lighean

Sinucidere şocantă – un timişorean şi-a tăiat gâtul desupra unui lighean

1
DISTRIBUIȚI

cutit sange

Un bărbat din Timișoara și-a pregătit în detaliu sinuciderea – și-a luat viața la fel cum omori un animal, tăindu-și gâtul cu cuțitul, deasupra unui lighean, pe care ulterior un prieten l-a găsit plin cu sânge.

 

 S-a întâmplat seara trecută.


Trupul bărbatului de 56 de ani a fost descoperit de un prieten al acestuia, care a chemat Poliţia. La fața locului, anchetatorii au găsit şi un bilet de adio. Scrisul bărbatului a fost recunoscut de fosta concubină a acestuia, spun polițiștii. În bilet sinucigașul îi cere fratelui spu iertare pentur acest gest.În prezent cadavrul a fost dus la IML pentru necropsie.

 

Se pare că sinucigaşul  – de altfel cunoscut cu probleme psihice și alte tentative de suicid – şi-a tăiat gâtul în timp ce prietenul lui, care locuia în aceeaşi casă cu el, se afla în camera alăturată. S-a așezat pe scaun, și-a pregătit un linghean în faţa scaunului şi a luat cuţitul. Cu o singură mişcare şi-a secționat gâtul de la stânga la dreapta. A picat cu capul exact în ligheanul pregătit din vreme.

 

 

1 COMENTARIU

  1. este bine sa va documentati mai temeinic cand dati o stire, deoarece ati dat eronat doua detalii importante :
    1.barbatul nu a mai avut nici o tentativa de suicid, cu atat mai putin „alte tentative de suicid”(citat din articolul dvs.)
    2.prietenul barbatului nu se afla in camera alaturata, ci la servici, gasindu-l pe acesta mort cand s-a intors.
    S-ar putea ca in alte situatii, sa aveti probleme cu stiri eronate.Acum, aveti un simplu sfat,din partea fratelui victimei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.