Stoia a anunțat de când se vor da amenzi proprietarilor care nu...

Stoia a anunțat de când se vor da amenzi proprietarilor care nu repară fațadele clădirilor din Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

tencuiala 9

S-a stabilit data de la care proprietarii imobilelor istorice, care nu se ocupă de întreţinerea acestora sau de efectuarea reparaţiilor corespunzătoare, vor fi amendaţi.  Viceprimarul Traian Stoia a reamintit astăzi că în curând,  la Timişoara, o comisie formată  din poliţişti locali, de la IPJ Timiș şi angajaţi ai primăriei vor ieşi pe teren pentru a vedea exact în ce stare sunt imobilele.  Stoia spune că nu se va trece direct la amenzi şi că cel mai probabil se va elabora un proiect în consiliul local prin care aceştia vor fi obligaţi să efectueze reparaţii.


Totodată primăria va acorda termen de câteva luni pentru începerea intervenţiilor. Viceprimarul a spus că ,cel târziu peste un an de zile de la acestă dată, se va trece şi la aplicarea de amenzi.

Pesedistul spune că  deocamdată ar fi mulţumit ca proprietarul să repare măcar scurgerile de apă pentru a preveni degradarea faţadelor caselor.  Viceprimarul a povestit că recent a parcat lângă fostul comisariat de lângă Consiliul Judeţean Timiș şi a constatat cu uimire că unii au găsit soluţii ingenioase de renovare a clădirilor.  Stoia a povestit că în loc ca respectiva clădire să fie tencuită având în vedere că nu mai puţin de 30 % din tencuiala faţadei cădea, porţiunea a fost vopsită,  „se face un fel de pictură care rezistă o toamnă  sunt invidios pe cei care au ideea asta de a rezolva cu 100 de lei astfel de chestiuni”, a conchis Stoia.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.