Tânăr reţinut după ce a înşelat 400 de persoane. Ce promisiune le-a...

Tânăr reţinut după ce a înşelat 400 de persoane. Ce promisiune le-a făcut acestora

1
DISTRIBUIȚI

catuse si dolari

Un tânăr din Sălaj, administrator al unei firme din Oradea, a fost reţinut după ce a încasat de la peste patru sute de persoane 50.000 de euro, cu promisiunea că le va asigura locuri de muncă în străinătate, oamenii aşteptând însă în zadar autocarul care să-i ducă în Germania.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, agentul principal Ioana Lascău, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că un tânăr de 24 de ani, administrator al unei societăţi orădene, a fost reţinut sâmbătă, pentru 24 de ore, de către poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor Bihor, şi va fi dus, duminică, la Tribunalul Bihor, cu propunerea de arestare preventivă pentru înşelăciune.

Potrivit sursei citate, tânărul a înşelat peste patru sute de persoane din diverse zone ale ţării, de la care a încasat câte 130 de euro, cu promisiunea că le va găsi locuri de muncă în străinătate.

„Tânărul a fost ridicat ca urmare a unor reclamaţii formulate pe numele lui.


Din primele verificări, suspectul era reprezentant al unei firme şi ar fi înşelat mai multe persoane de la care a încasat bani pentru a le găsi locuri de muncă în străinătate. Prejudiciul estimate este de peste 50.000 euro”, a declarat Ioana Lascău

1 COMENTARIU

  1. dar spuneti si despre ce firma e vb…si eu sunt in situatie similara, am platit unei firme din oradea comision pt gsirea unui loc de munca in germania. vreau sa stiu daca ma numar sau nu printre cei 400 de pagubiti…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.